CCIA Timis pregateste o noua misiune economica in Canada si Statele Unite ale Americii (P)

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis invita firmele timisene sa participe, in perioada 15 – 26 iunie 2024, la noua misiune economica multisectoriala in Canada, la Montreal si Toronto, si in Statele Unite ale Americii, la New York, destinata identificarii de noi oportunitati de afaceri si stabilirii de contacte directe cu firme de pe cele doua piete.


Programul misiunii economice cuprinde intalniri de tip B2B, functie de interesul de colaborare exprimat, cu firme din Canada, eveniment organizat in colaborare cu Consulatul General al Romaniei in Montreal si cu firme americane, in organizarea Camerei de Comert Romano-Americana din New York.

Costul participarii este 3550 euro pentru membrii CCIAT si include:

  • Bilet avion Timisoara-Munchen-Toronto, Toronto-Montreal, Montreal-New York, New York-Munchen-Timisoara;

  • Transferuri aeroport-hotel-aeroport;

  • Cazare 10 nopti la hoteluri 4****;

  • Asistenta din partea CCIAT pe perioada desfasurarii misiunii economice, pregatire si depunere documentatie pentru obtinerea vizei de SUA si de Canada.

Tariful nu include: taxa de viza, mese (mic dejun, pranz, cina), transferuri la program profesional, taxe de oras, garantie camera de hotel, supliment camera single 1325 euro, excursii optionale.

Data de confirmare a intentiei de participare: 19 februarie 2024

*Datorita cresterii pretului biletelor de avion, costul deplasarii se modifica in functie de data confirmarii si rezervarii biletului.

Informatii suplimentare si confirmari la tel. 0372 185 285, e-mail: ccoroian@cciat.ro, Cristina Coroian. (CCIA Timis)

 

Leave a Reply