Un avion care a apartinut milionarului Ovidiu Tender, vandut de ANAF cu modica suma de 36.000 de euro. Noul proprietar intentioneaza sa-l transforme intr-o locuinta

Dupa mai multe incercari, ANAF a reusit sa vanda avionul lui Ovidiu Tender, „rechizitionat” in contul unor datorii la buget. Este vorba despre o aeronava McDonnell Douglas, cu 200 de locuri, care a fost transportat, sambata noapte, prin Bucuresti, dupa ce un roman l-a cumparat de la ANAF.


Acesta a apartinut omului de afaceri Ovidiu Tender si a fost scos la vanzare de fisc, dupa ce compania de zbor a milionarului timisorean a intrat in insolventa. Noul proprietar a platit 36.000 de euro pentru avionul McDonnell Douglas si intentioneaza sa-l transforme in locuinta.

”Am luat eu circularul si in cateva zile am taiat aripile. A fost dificil sa il pun pe trailer, sa il pregatim de pus pe trailer. Sa il punem pe trailer, mai ales ca nu am mai facut asta”, a spus Costin Gavrilescu, noul proprietar al avionului. El a facut cursuri de pilotaj si are o colectie de aparate de zbor.

Aeronava a pornit de la Romaero spre aerodromul din Clinceni, pe un traseu de peste 30 de kilometri

Ca sa incapa pe drum, avionul lung de 45 de metri si inalt cat un bloc cu trei etaje, autoritatile au fost nevoite sa demonteze mai multe semafoare si semne de circulatie.

”Cabina, teoretic va ramane asa. Ma gandesc sa o fac, ori sa o pastrez intacta asa, ori sa o transform intr-un simulator de zbor. Dupa care, o zona de sufragerie, asa, loc de intalnire cu toata lumea, eventual cu o masa, cu niste scaune. Acolo as vrea sa inlocuiesc una din usi sa poti iesi pe terasa”, spune barbatul pasionat de aviatie inca din copilarie. (V.E.)

One thought on “Un avion care a apartinut milionarului Ovidiu Tender, vandut de ANAF cu modica suma de 36.000 de euro. Noul proprietar intentioneaza sa-l transforme intr-o locuinta

  1. Milionarul e de fapt un gainar de cea mai joasa speta,degeaba ai toti banii din lume daca esti executat silit pentru evaziune fiscala si inselaciune,nimeni nu vrea sa stea in preajma unui asemenea personaj de trista amintire,nu ai ce sa inveti decat cum sa faci puscarie si sa traiesti sa povestesti si ca el mai sunt un milion de astfel de persoane si personaje,milionari si afaceristi de carton

Leave a Reply