Arta populara este vedeta Targului de Martisor Invie Traditia / VEZI cum poti spriini proiectul de suflet al artizanilor romani (P)

In perioada 15 februarie – 1 martie, proiectul national Invie Traditia, care sustine atat pastrarea autenticitatii artei populare romanesti cat si munca mesterilor si a tinerilor artizani locali, organizeaza, ca in fiecare an, Targul de Martisor.


In cadrul targului, mesterii populari si artizani de toate varstele prezinta sute de modele de martisoare realizate manual.

„Misiunea noastra este de a promova mestesugul romanesc autentic si de a pastra traditiile locale, precum olaritul, tesutul, cusutul, litografia sau pictura pe sticla si nu numai. Toate obiectele sunt realizate manual, varietatea si preturile martisoarelor sunt adaptate si potrivite pentru toate categoriile de cumparatori, iar adaosurile comerciale practicate sunt minime”, precizeaza Cosmin Cucos, co-fondator Invie Traditia.

Cei interesati sa ofere cadouri romanesti pot vizita magazinul Invie Traditia, din strada Mihai Eminescu, nr. 142, sector 2, Bucuresti, de luni pana vineri, intre orele 10 si 17.

Targul de Martisor este prezent si online, de unde pot achizitiona toate modelele de martisoare expuse. Acestea sunt expediate prin curier in 24 – 48 de ore, alaturi de surprize din partea organizatorului.

In spatiul expozitional fizic si online se gasesc martisoare in zeci de forme si modele, dar si multe alte obiecte de arta populara pentru mame, doamne, sotii, iubite, ce pot face obiectul unui cadou unic cu ocazia zilei de 8 martie.

La fel ca in anii trecuti, pe vizitatori ii asteapta surprize. La fiecare achizitie de martisoare, ei vor primi si o felicitare. Invie Traditia este un proiect cu misiune sociala de sprijinire si promovare a mestesugului traditional romanesc, a artizanilor, mesterilor si producatorilor locali din toate zonele Romaniei.

Mai multe detalii despre cum poti sprijini proiectul acesta de suflet al artizanilor romani se pot gasi pe Invie Traditia. (I.P.)

Leave a Reply