Ciprian Titi Stoica, AUR Timis: Peste 150 de alesi locali din PNL si PSD vin alaturi de AUR

Ciprian Titi Stoica, deputat AUR de Timis, a anuntat, in cadrul unei conferinte de presa, ca peste 150 de alesi locali au venit alaturi de AUR pentru ca s-au saturat si ei, ca multe alte sute de mii de romani, de PSD si PNL. “Impreuna o sa scapam de baronii locali care au acaparat Romania in ultimii 34 de ani care au doar esecuri in toti acesti ani”, este predictia parlamentarului de Timis.


Publicam integral comunicatul AUR Timis:

“Uitati-va la administratia timisoreana, uitati-va la administratia judeteana, care nu au mari realizari. In urma unor discutii cu presa avute ieri si mi s-a spus ca exista maxim 10 puncte de realizari in 34 de ani. Nu avem date in folosinta vreun spital nou, scoala sau gradinita. Un singur corp de cladire la o gradinita este nou, iar alte corpuri de cladiri sunt nefolosite. Nu avem stadion, sala polivalenta, infrastructura iar traficul tinde sa devina la fel de aglomerat ca in Bucuresti.

Partidele care ne-au condus sunt in degringolada. Modul lor de a face politica trebuie sa inceteze acum. Deja am ajuns la peste 50% grad de indatorare din PIB si continuand astfel in 10 ani ajungem ca in cazul Greciei.

Noi suntem deschisi tuturor si alaturi de ei chiar putem sa construim tot ce nu s-a facut timp de 34 de ani. Reconstructia, trebuie sa intelegeti, ca nu poate fi facuta peste noapte. Mesajul nostru e clar: suntem pregatiti de alegerile locale cand vor ei, doar sa respecte legile si Constitutia. Inclusiv cei 150 de alesi locali din partidele lor se opun comasarii si ideii unui asa zis deceniu de stabilitate Nicu-Marcel. Acestia nu vor sa mai candideze pe listele PSD-PNL.

Cei peste 150 de alesi locali din aceasta saptamana sunt doar inceputul. Vor urma mult mai multi, vom strica majoritatile actuale din consilile locale si judetene, blaturile baronilor locali.

Coalitia PSD-PNL este dispusa sa distruga democratia din tara, sa bage Romania in faliment, totul de frica AUR si a romanilor care s-au trezit cu adevarat si care sunt pregatiti sa mature cu ei pe jos la alegeri.

Romanii sunt alaturi de AUR si nu mai fac niciun pas inapoi. Romanii s-au trezit si isi iau tara inapoi, iar Nicu si Marcel nu ii mai pot opri. Suntem pregatiti de alegeri oricand dar nu suntem de acord sa se schimbe regulile in timpul jocului.

Paun Alexandru, coordonator cartier Timisoara – Odobescu Balcescu: Protest impotriva fraudarii alegerilor

AUR a organizat, miercuri, un protest in fata Autoritatii Electorale Permanente cu privire la masurile ilegale analizate in cadrul institutiei si la comanda PSD.

Mult discutata comasare a alegerilor, lipsa de predictibilitate a intregului proces electoral, precum si numarul insuficient de sectii de vot din diaspora risca sa transforme intregul an politic 2024 intr-un fiasco de proportii.

Este cazul ca AEP, ca principal garant al bunei desfasurari a alegerilor, sa-si ia rolul in serios si sa puna capat acestei debandade orchestrate de PSD si PNL.

Pe langa proiectul de comasare, PSD si slugile din AEP, in frunte cu Toni Grebla, mai urmaresc cateva lucruri periculoase pentru democratie. Printre acestea se numara interzicerea la alegerile europarlamentare a votului in diaspora pentru cei care nu au resedinta acolo. Sunt lucruri care ne-au fost semnalate de romanii din diaspora.

La alegerile europarlamentare, ca si la cele prezidentiale, romanii pot vota oriunde, iar votul nu poate fi ingradit. Colegii nostri din Anglia, Italia, au fost chemati la ambasade sa primeasca instructajul pentru alegeri si asta li s-a spus, ca romanii trebuie sa aiba resedinta in respectivul stat. De asemenea, modificarea pe repede inainte a regulamentului AEP chiar acum inainte de alegeri.

Ciprian-Titi Stoica: Prezentarea candidatilor la alegerile europarlamentare de sambata 17 februarie 2024 de la ora 10 la Sala Olimpia

Va avea loc un eveniment care in Banat nu s-a vazut de multa vreme. Stiti foarte bine ca am lansat aceasta lista de candidati vara trecuta, cu un an inainte de alegerile europarlamentare pentru a va da posibilitatea sa ii cunoasteti si sa analizati programul lor electoral dedicat Parlamentului European. Este timpul sa avem patrioti in Europa! (AUR Timis, Patricia Marcut)

 

 

Leave a Reply