FLAGRANT! Un dealer de droguri din Timisoara a fost prins cu 2 kg de cocaina, pe care voia sa le vanda cu 70.000 de euro

Politistii si procurorii DIICOT din Timisoara au prins in flagrant delict un barbat care a vandut 2 kilograme de cociana in valoare de 70.000 de euro. De asemenea, a fost prins si cel care ii livrase acestuia drogurile.


”La data de 12 februarie 2024, politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Timisoara, impreuna cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Timisoara, au documentat activitatea infractionala a doi barbati, cercetati pentru savarsirea infractiunii de trafic de droguri de mare risc.

Astfel, unul dintre acestia a fost prins in flagrant delict, in municipiul Timisoara,  in timp ce ar fi vandut 2 kilograme de cocaina (drog de mare risc), cu 70.000 de euro, cantitate livrata de celalalt barbat”, se arata intr-un comunicat de presa, de vineri, al IPJ Timis.

Procurorii DIICOT Timisoara au dispus retinerea celor 2 persoane, pentru 24 de ore, iar apoi judecatorul de drepturi si libertati din cadrul Tribunalului Timis a dispus arestarea preventiva a acestora, pentru 30 de zile. (V.E.)

Leave a Reply