Presedintele CJ Vrancea, liberalul Catalin Toma, a decedat la 46 de ani! Politicianul a fost internat la spital cu o banala raceala

Presedintele Consiliului Judetean Vrancea, Catalin Toma, care este si lider al filialei PNL Vrancea, a decedat, sambata dimineata, 17 februarie, la un spital din Capitala. Politicianul a fost trimis, vineri, de urgenta, de la Spitalul Judetean de Urgenta Focsani, intrucat s-a simtit rau si a acuzat o raceala, dupa ce s-a intors dintr-o deplasare de la Paris.


Starea s-a agravat, astfel ca medicii au decis ca presedintele Consiliului Judetean Vrancea sa fie transferat la Bucuresti, vineri dimineata, la terapie intensiva. Catalin Toma avea 46 de ani si fusese ales, in urma cu patru ani, in functia de presedinte al Consiliului Judetean Vrancea.

Mesajul Consiliului Judetean Vrancea

Catalin Toma a fost presedinte al Consiliului Judetean Vrancea, din partea PNL din anul 2020, el fiind cel care l-a invins pe social democratul Marian Oprisan. Inainte de acest moment, a fost primar al comunei vrancene Jaristea si senator PNL.

”Cu profunda tristete si regrete adanci, ne exprimam durerea in urma vestei tragice privind moartea neasteptata a presedintelui Consiliului Judetean Vrancea, Catalin Toma. Comunitatea noastra a pierdut un lider dedicat si un om remarcabil. Catalin Toma a fost nu doar un presedinte al Consiliului Judetean, ci si un prieten, un coleg si un exemplu de profesionalism si devotament fata de judetul nostru. El a adus schimbari semnificative si a condus cu pasiune proiecte care au avut un impact pozitiv asupra vietii noastre cotidiene. A fost un lider vizionar si un sustinator al comunitatii, aducand inovatie si energie in toate demersurile sale”, a transmis CJ Vrancea.

Ultimul eveniment la care a participat presedintele CJ Vrancea a fost intrunirea de la Paris, la sediul Consiliului Europei, pe 12 si 13 februarie, la lucrarile Biroului Congresului Puterilor Locale si Regionale din Europa (CPLRE), in calitate de prim-vicepresedinte al Comisiei de Guvernanta.

”In aceste momente dificile, ne alaturam in gandurile noastre familiei, prietenilor si colegilor lui Catalin Toma. Suntem uniti in durere si recunoastem contributiile sale semnificative la dezvoltarea si bunastarea judetului Vrancea. (…) In aceste momente dificile, ne rugam pentru odihna sufletului lui Catalin Toma si ne amintim cu recunostinta de tot ceea ce a facut pentru comunitatea noastra”, se mai arata in mesajul CJ Vrancea, arata news.

Presedintelui PNL, profund intristat

Liderul PNL, presedintele Senatului Nicolae Ciuca, se declara profund intristat de vestea decesului lui Catalin Toma, presedintele CJ Vrancea, despre care afirma ca era unul dintre politicienii tineri ai partidului, plini de energie, de curaj, de bunavointa, scrie news.ro.

”Sunt profund intristat de vestea trecerii la cele vesnice a colegului nostru, Catalin Toma, presedintele CJ Vrancea. Catalin era unul dintre politicienii tineri ai partidului, plini de energie, de curaj, de bunavointa. Catalin si-a dedicat fiecare moment gandindu-se la binele celor din jur, la familia sa, la comunitatea pe care o administra. Plecarea lui prematura lasa in inimile noastre, ale tuturor, o rana adanca”, a scris Ciuca pe Facebook. (Mara Ion)

Leave a Reply