Timisoara Music Awards 2024: “Cu o selectie de artisti de top si momente surpriza, aceasta editie va fi una de neuita”, promit organizatorii

Timisoara se pregateste sa devina epicentrul unei experiente muzicale electrizante, odata cu apropierea Timisoara Music Awards, editia a doua, 2024 (#TMA2024). Evenimentul muzical, programat sa aiba loc in perioada 14-16 iunie, la Iulius Town, isi propune sa celebreze talentul si efortul artistilor locali, precum si sa aduca in fata publicului artisti muzicali de renume international.


Sub tema #UrbanJungle, TMA2024 promite trei zile pline de energie si creativitate, in care muzica si arta vizuala se vor imbina intr-un spectacol efervescent.

A doua editie va reflecta dinamismul si spiritul inovator al Timisoarei si al locuitorilor sai, oferind, prin tematica, lineup si decoruri, o incursiune captivanta in peisajul vibrant al junglei urbane. Se anunta asadar trei zile cu muzica live, after-party si surprize, fiecare zi fiind dedicata unui anumit format muzical: Djs, trupe, traditional.

Printre momentele cheie ale evenimentului se numara recunoasterea si onorarea talentului local, prestatii live ale artistilor locali si a unor nume de marca din industria muzicala internationala. Toate momentele vor fi insotite de creatii video-grafice inedite ce vor pune in valoare creativitatea artelor urbane.  Publicul va avea ocazia sa descopere si sa se bucure de o varietate de genuri muzicale, de la indie si electronic, pana la muzica electro-populara.

Suntem extrem de incantati sa va anuntam ca Timisoara Music Awards 2024 va aduce impreuna cele mai stralucitoare talente muzicale intr-o seara plina de emotie si pasiune. Ne asteptam la un spectacol memorabil care va sarbatori excelenta si inovatia in industria muzicala locala. Cu o selectie de artisti de top si momente surpriza, aceasta editie promite sa fie una de neuitat pentru toti participantii si fanii muzicii din Timisoara si din intreaga tara!

De asemenea, la editia din acest an, partenerii nostri de anul trecut ne-au ramas alaturi, aratandu-ne incredere lor. Suntem mandri sa va spunem ca partenerii principali ai TMA2024 sunt Universitatea de Vest din Timisoara si Iulius Town. De asemenea, ne bucuram de sustinerea unor parteneri precum Maracana, Centrul de Geometrie Auto, Norvis Music, Agentia Cardinal, iar ca parteneri media ii avem alaturi pe Kiss FM si Media Shop”, au mai anunta organizatorii TMA.

Iubitorii de muzica si arta urbana sunt invitati sa se alature unei calatorii captivante in jungla orasul de pe Bega. Pentru mai multe informatii si pentru achizitionarea de bilete, va rugam sa vizitati site-ul oficial al evenimentului: www.timisoaramusicawards.ro.

###

Despre Timisoara Music Awards (TMA):

Timisoara Music Awards este un eveniment anual ce reuneste artisti locali si internationali pentru a celebra diversitatea si creativitatea din industria muzicala. Fondat in anul 2023 pentru a celebra statutul de capitala culturala europeana al Timisoarei, TMA isi propune sa devina un punct de referinta pentru comunitatea muzicala din Timisoara si din intreaga regiune. (I.P.)

Leave a Reply