ROBA in cui! Procuroarea Alina Mirea, de la Parchetul de pe langa Tribunalul Timis, a formulat o cerere de eliberare din functie (VIDEO)

Sectia pentru procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii va lua in discutie, in sedinta de luni, 19 februarie, mai multe cereri de pensionare formulate de procurori de la unitatile de parchet din tara. Printre cele sase dosare care se vor afla pe masa procurorilor din CSM se numara si cel al Alinei Mirea, procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Timis, care a decis sa-si puna roba in cui, dar si cel al renumitului luptator anticoruptie Lucian Dolcu, de la DNA Timisoara.


Reamintim ca, in august 2019, procuroarea Alina Mirea a ajuns in atentia Inspectiei Judiciare, dupa ce a postat pe Facebook un live in care-si conducea masina fara sa tina mainile pe volan si aplauda frenetic versurile manelei “Cate fete-n toata lumea / dar ca mine nu-i niciuna”…

Ceilalti patru procurori care doresc sa paraseasca sistemul judiciar, prin pensionare, sunt Leu Mihaela, procuror sef la DNA Galati, Atomei Adriana, procuror la DIICOT Bacau, Grecu Ionela, prim procuror adjunct la Parchetul de pe langa Tribunalul Gorj, dar si Cosnita Marinela, prim procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Braila. (G.I.)

 

3 thoughts on “ROBA in cui! Procuroarea Alina Mirea, de la Parchetul de pe langa Tribunalul Timis, a formulat o cerere de eliberare din functie (VIDEO)

  1. Oricum era foarte plină de ea, din motive știute numai de dumneaei, așa cum îi stă bine unei doamne trecute de prima tinerețe… 20000+ îi va permite să fie plină de ea și în afara sistemului…

  2. Intradevar nu i nici una . .ca tine! Simpla, singura, modesta, nimic realizat profesional, nimic social, un pas reusit pentru caminul de batrani din Periam, care se vor bucura de pensia matale, succes!

Leave a Reply