“Aparatorii patriei romane”: Candidatii AUR la alegerile europarlamentare, lansati in competia electorala in cadrul unei festivitati de gala organizata la Timisoara (VIDEO)

Alianta pentru Unirea Romanilor (AUR) a organizat, azi, la Timisoara, festivitatea de lansare a candidatilor la alegerile europarlamentare. La evenimentul gazduit de Sala Olimpia, derulat sub sloganul ”Aparatorii patriei romane”, au participat sute de membri ai AUR din zona de vest a tarii, dar si cele mai reprezentative personalitati care au aderat la partidul condus de George Simion.


Inca de la inceputul manifestarii, din difuzoare au rasunat melodii populare in care se canta dragostea de tara: ”Imi iubesc tara si glia, graiul dulce romanesc / Tara mea e Romania unde eu traiesc”.

Invitatii speciali ai liderului George Simion, in afara celui de-al doilea lider al formatiunii, Claudiu Tarziu, au fost distinsa Ramona Ioana Bruynseels, care a si prezentat fastuosul eveniment, dar si europarlamentarul Cristian Terhes, cu sanse mari de a mai „prinde” un mandat in Parlamentul European.

Bine ati venit la prezentarea candidatilor AUR pentru alegerile europarlamentare din acest an. Va multumesc pentru ca ne-ati primit cu bratele deschise in acest loc frumos, in Timisoara noastra draga, in acest loc simbolic al luptei pentru democratie si libertate. Aici, in acest loc sfant pentru istoria noastra, multi frati de-ai nostri, eroi ai neamului, si-au dat viata pentru ca noi sa traim in libertate si democratie.

Nu avem voie sa-i uitam pe niciunul dintre cei care au facut sacrificiul suprem pentru noi si trebuie sa continuam lupta lor. Avem aceasta datorie de a nu permite nimanui sa ne incalce demnitatea, natiunea, credinta, familia si libertatea noastra”, a fostul speech-ul de inceput al prezentatoarei Ramona Ioana Bruynseels, fost candidat al Partidului Puterii Umaniste la alegerile prezidentiale din noiembrie 2019.

A urmat prezentarea tuturor candidatilor AUR la alegerile europarlamentare din acest an, cu multe nume importante care se vor regasi si pe listele de deputati si senatori, in conditiile in care formatiunea lui George Simion poate trimite la Bruxelles, potrivit sondajelor din acesta perioada, un numar maxim 2 – 3 politicieni. (Mara Ion)

Leave a Reply