Un avocat din Baroul Dolj, plangere penala impotriva lui Adrian Mititelu, patronul FCU Craiova. “M-a lovit cu palma peste fata, m-a scuipat, mi-a luat ochelarii si i-a spart”

Un avocat din Baroul Dolj a depus o plangere la Parchetul de pe langa Judecatoria Craiova, in care-l acuza pe Adrian Mititelu, patronul FCU Craiova, ca l-ar fi lovit, scuipat, amenintat si ca i-ar fi distrus ochelarii. Incidentul s-ar fi petrecut, ieri, chiar in centrul municipiului Craiova, iar IPJ Dolj a confirmat faptul ca avocatul Bogdan Grigore ar fi fost agresat de doua persoane de sex masculin.


„Ma deplasam catre sediul ANAF, prin fata clubului FCU Craiova, vineri dimineata, la ora 11. M-am intalnit cu o cunostinta, stateam de vorba, dupa care a aparut Adrian Mititelu dintre niste masini din fata clubului. A inceput sa ma injure, sa-mi adreseze cuvinte si expresii jignitoare. Eram in strada, chiar acolo e o statie de taxi langa club, la vreo 10-15 metri de intrarea in club.

Mi-a zis ca l-am jignit pe Adrian Mititelu junior pe Facebook, dupa care totul a degenerat intr-un conflict legat de litigiile in care eu reprezint o parte cu care dansul e in conflict, mai exact cu familia dansului. Practic a fost doar un pretext, cel cu Adrian Mititelu junior.

In realitate, dansul de mult ma ameninta pentru ca indraznesc sa-mi exercit profesia si sa reprezint in instanta anumite parti cu care dansul e in conflict. Mi-a spart ochelarii, m-a scuipat, m-a injurat, m-a amenintat, m-a imbrancit.

M-a lovit de doua ori cu palma peste fata, m-a scuipat, mi-a luat ochelarii si mi-a spart in cap. M-a lovit cu piciorul. Cred ca unul din apropiatii dumnealui, nici nu mai stiu pentru ca s-au desfasurat evenimentele foarte repede, domnul Tarca, Gabi Blondu – stiu ca i se spune. Pentru ca, in realitate, acesta era pretextul principal. Faptul ca eu indraznesc sa-mi exercit profesia de avocat si ca reprezint persoane cu care dumnealui este in conflict. Sunt persoane juridice cu care dansul are niste litigii”, a declarat Bogdan Grigore.

In aceste conditii, victima i-a facut plangere penala lui Mititelu, pe care-l acuza de amenintare, lovire, distrugere si ultraj.

IPJ Dolj a confirmat  incidentul, intr-un comunicat emis azi dimineata:

„In cursul zilei de ieri, 16 februarie, in jurul orei 10.57, politistii Sectiei 1 Politie Craiova au fost sesizati de un barbat de 49 de ani, din municipiul Craiova, cu privire la faptul ca, in timp ce se afla pe strada Sf. Dumitru, din municipiul Craiova, ar fi fost agresat de doua persoane de sex masculin. La fata locului s-au deplasat politistii, care au stabilit faptul ca, pe fondul unui conflict spontan, barbatul de 49 de ani ar fi fost amenintat cu acte de violenta, fiind lovit in zona fetei de un barbat de 56 de ani, din municipiul Craiova.

Totodata, in altercatie a intervenit un alt barbat, de 45 de ani, din municipiul Craiova, care l-ar fi lovit pe barbatul de 49 de ani in zona corpului. In cauza, a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de lovirea sau alte violente si amenintare, desfasurandu-se activitati pentru stabilirea cu exactitate a imprejurarilor in care a avut loc evenimentul”, se mentioneaza in comunicatul politiei.

Adrian Mititelu spune ca nici nu l-a atins pe avocatul Bogdan Grigore, ci doar i-a reprosat pe un ton mai dur ca i-a jignit familia.

„Am iesit in fata clubului si l-am vazut acolo. El e un apropiat de-ai nostri. De trei ani vine la meciuri pe invitatii de la noi, e fan al lui FCU Craiova. Eu sunt mai vulcanic din fire si am strigat spre el, eram suparat pentru ca mi-a jignit familia.

S-a luat de Adita pe Facebook, cu niste mesaje foarte urate. I-am reprosat ca mi-a jignit familia. I-am spus cum m-am purtat eu cu el si cu familia lui si cum m-a rasplatit el. Eu sunt oltean si am gura mare, dar va jur ca nu l-am atins. Nici vorba de bataie, nici vorba de pumni sau de altercatie.

El venea spre mine si spunea ca nu e adevarat, ca nu l-a jignit pe Adita, in timp ce eu dadeam sa scot telefonul si sa-i arat mesajele. Cand s-a apropiat prea mult l-am impins putin sa se indeparteze, dar nici macar nu pot sa spun ca a fost o imbranceala.

Va dau cuvantul meu de onoare ca nu a fost vorba de o bataie sau altceva! Cineva din club a iesit la un moment dat si s-a bagat intre noi. Inteleg ca a facut plangere la politie, dar nu stau acum sa discut toate ineptiile unora sau altora”, a declarat Adrian Mititelu, pentru Prosport. (Carla Radulescu)

Leave a Reply