Adrian Stanciu si Razvan Ogircin, specialisti in domeniul dezvoltarii oamenilor, invitati ai primei editii a UBC Talks din Iulius Town (P)

United Business Center, centrul de afaceri din Iulius Town, da startul evenimentelor dedicate angajatilor companiilor din cladirile de birouri, pe care ii invita, luna de luna, la conferinte tematice menite sa ii ajute in dezvoltarea personala, precum si pentru a fi la curent cu noutatile din business, HR sau comunicare.


Primul eveniment „UBC Talks” va avea loc miercuri, 21 februarie 2024, de la ora 10, la Iulius Congress Hall si va avea ca tema oamenii si organizatiile, interactiunile din spatiul muncii, valori, mentalitati si atitudini moderne, precum si alte subiecte.

 

Invitatii primei editii sunt doi profesionisti din domeniul dezvoltarii oamenilor si organizatiilor, Adrian Stanciu si Razvan Ogircin, care ii vor provoca pe participanti la dialog si discutii autentice despre preocupari actuale. Accesul la eveniment este gratuit, cu inscriere in prealabil aici.

Adrian Stanciu este consultant si educator in domeniul dezvoltarii organizationale si al leadershipului, antreprenor si profesor. Activitatea sa de peste 30 de ani a avut impact asupra a zeci de organizatii, atat ca fondator, cat si ca initiator si consultant.

Lider in consultanta de strategie organizationala din Romania si in regiune, Adrian a livrat sute de programe de training pentru companii din diverse domenii, de la e-commerce pana la domeniul bancar, de la asigurari pana la dezvoltare software. In practica sa de consultanta, a infiintat si birourile afiliate ale Human SYnergistics Romania, Ungaria, Bulgaria si Serbia.

In spatiul educational, el este profesor, partener si decan asociat al Bucharest International School of Management si lector asociat al programului de EMBA al Maastricht School of Management in Romania. Adrian Stanciu este autorul volumului „Alternative. Idei de pus pe ganduri”, aparuta la editura Bookzone.

Razvan Ogircin este de 30 de ani Managing Partner AIMS Human Capital Timisoara, specializat in consultanta, training si coaching, cu peste 1.200 sesiuni de training mai ales pentru echipe de management. Temele predilecte sunt leadership, cultura organizationala, inteligenta emotionala, conflict management, echipe performante. (I.P.)

Leave a Reply