Caravana Forta Antreprenorilor: AUR Timis a gazduit o intalnire cu antreprenorii din zona care doresc sa acceseze fonduri europene

Alianta pentru Unirea Romanilor filiala Timis a gazduit astazi, 19 februarie 2024, Caravana Forta Antreprenorilor Romani, la Hotel Strelitia (str. Simion Barnutiu, nr. 44), incepand cu ora 16.


Peste 100 de antreprenori au participat la evenimentul nostru care a avut drept obiectiv oferirea unui sprijin real si concret pentru aproximativ 3000 de IMM-uri.

Caravana Forta Antreprenorilor este menita sa devina cea mai mare platforma de sprijin a IMM-urilor si antreprenorilor romani care doresc sa acceseze fonduri europene si guvernamentale prin intermediul tuturor programelor de finantare disponibile in anul 2024.

In cadrul acestui eveniment s-a prezentat, alaturi de Ilan Laufer – presedintele Fortei Identitatii Nationale, parte a Aliantei A.U.R, si solutiile din Programul de Guvernare AUR, dedicate mediului de afaceri si antreprenorilor romani din toate sectoarele economice, oferind inclusiv indrumare pentru facilitarea accesului companiilor la programele mai sus mentionate. (Departamentul de comunicare al Aliantei pentru Unirea Romanilor Timis)

Leave a Reply