O farmacie din Timis, pradata de doi hoti cu cagule. Politistii i-au retinut, la cateva zile de la comiterea faptei

Doi tineri au fost retinuti de politisti, dupa ce au patruns prin efractie dintr-o farmacie din localitatea Liebling, de unde au furat un laptop si bani, a anuntat, joi, IPJ Timis, intr-o informare de presa.


Politistii Sectiei 9 Rurale Jebel au fost sesizati la inceputul saptamanii de catre angajata unei farmacii situate in localitatea Liebling ca in perioada 17 – 19 februarie, persoane necunoscute cu fata acoperita ar fi patruns si ar fi sustras din interior un laptop si suma de 16.000 lei.

In urma verificarilor si investigatiilor efectuate, politistii au identificat un tanar de 26 de ani, ulterior fiind depistat si un alt tanar, de 25 de ani, ambii banuiti de comiterea faptei.

In urma probatoriului administrat in cauza, cei doi tineri au fost retinuti, miercuri, pentru 24 de ore pentru furt calificat, fiind introdusi in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al Politiei Timis. Politistii continua cercetarile in vederea documentarii intregii activitati infractionale a acestora si recuperarii prejudiciului. (I.P.)

Leave a Reply