Si-a obligat sotia sa se prostitueze! Un interlop a fost ridicat de mascatii de la Actiuni Speciale, fiind acuzat ca si-a traficat partenera de viata

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Serviciul Teritorial Pitesti, impreuna cu politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Pitesti, au pus in aplicare un mandat de aducere, la data de 20.02.2024, intr-un dosar privind savarsirea infractiunii de trafic de persoane.


S-a retinut faptul ca, in perioada 2016 – februarie 2024, un inculpat a exploatat sexual o persoana vatamata (sotia), pe care a transportat-o in diverse locatii din Marea Britanie, Italia si Germania, prin acte de violenta fizica si psihica obligand-o sa practice prostitutia in folosul sau material.

In urma refuzului victimei de a continua, inculpatul a proferat amenintari, inclusiv cu moartea, la adresa fiului lor minor care se afla impreuna cu el, dar si a persoanei vatamate, in scopul de a o determina sa revina asupra deciziei.

In urma cercetarilor si investigatiilor efectuate, la data de 20.02.2024, inculpatul a fost depistat intr-un imobil din municipiul Campulung, unde se afla impreuna cu minorul.

Fata de acesta, procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Serviciul Teritorial Pitesti au dispus retinerea, urmand sa fie sesizat judecatorul de drepturi si libertati din cadrul Tribunalului Arges cu propunerea de arestare preventiva, pentru o perioada de 30 de zile.
Minorul a fost preluat de catre DGASPC Arges.

Activitatile judiciare au fost realizate impreuna cu politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Pitesti. Actiunea a beneficiat de sprijinul politistilor Serviciului de Investigatii Criminale Arges si al luptatorilor Serviciului pentru Actiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Arges.

Suportul de specialitate a fost asigurat de catre Directia Operatiuni Speciale din Politia Romana. (V.E.)

Leave a Reply