Un primar PNL din Timis explica de ce a trecut la PSD: „Este un partid reformat de oameni noi si cu oameni noi”

Primarul orasului Deta, Petru Roman, politician cu vechi state in PDL si apoi in PNL, a explicat, printr-un mesaj transmis pe Facebook, de ce a decis sa se alature PSD Timis, facand parte din gruparea edililor timiseni racolati de Alfred Simonis.


“Am decis candidez la alegerile locale din acest an din partea PSD. Probabil pentru multi dintre dumneavoastra nu este o surpriza pentru ca stiti ca in ultima perioada am avut o relatie tensionata cu cei care conduc PNL la nivel judetean.

Am sperat ca lucrurile vor reintra in normal si ca astfel nu vor avea de suferit locuitorii orasului Deta, dar, din pacate, acest lucru nu s-a intamplat.

Am hotarat sa candidez la functia de primar la alegerile din iunie din partea PSD din doua motive si am sa incep cu cel mai important: PSD este un partid reformat de oameni noi si cu oameni noi. M-au convins sa vin spre ei cu argumente legate in principal de administratie si va spun sincer ca au fost foarte convingatori. Nu sunt singurul care a remarcat aceste schimbari si aceasta noua directie pe care a pornit PSD. Am avut mai multe discutii cu domnul deputat Alfred Simonis si cu domnul ministru Sorin Grindeanu si am inteles ca sunt preocupati de proiectele comunitatilor locale si am fost ajutat de multe ori sa gasesc finantari pentru orasul nostru.

Si pentru ca am ajuns la proiectele orasului in care am fost ales primar de mai multe ori va spun si al doilea motiv al deciziei mele de a ma alatura echipei PSD Timis, adica despre nemultumirile pe care le-am avut fata de actuala conducere a PNL Timis. Nu am o problema cu fostii mei colegi din PNL ci doar cu tandemul toxic care conduce filialal judeteana. Nu vreau sa mai intru in detalii pentru ca acestea tin de trecut si prioritatea mea este viitorul.

Vreau sa ajut la aceasta noua constructie in care am intrat si va asigur ca voi face toate eforturile necesare pentru a construi ceva frumos si durabil. Am gasit in PSD Timis oameni cu care ma inteleg foarte bine si sunt convins ca impreuna vom obtine rezultate excelente. Si astfel vom reusi sa modernizam si sa dezvoltam orasul Deta!” (Mara Ion)

Leave a Reply