Reactia liderului PNL Timis, Alin Nica, la plecarile masive din partid catre PSD: “Aceste permutari in stil golanesc vor fi sanctionate la alegerile locale”

Liderul PNL Timis, Alin Nica, a reactionat dur, printr-un mesaj transmis pe Facebook, dupa ce mai multi primari, viceprimari si chiar organizatii liberale intregi din Timis au trecut in tabara PSD, anuntand ca electoratul va sanctiona la alegerile locale aceste “permutari in stil golanesc”.


Mai mult, Alin Nica spune ca nu a incalcat legea pentru a pentru a tine in partid anumiti primari si viceprimari liberali din Timis, care au incercat sa santajeze partidul cu cereri mai mult personale decat pentru comunitatile lor.

Iata comunicatul transmis de Alin Nica: 

Felul in care presedintele PSD Timis intelege sa inceapa colaborarea stabilita zilele trecute la Bucuresti depaseste limita unei politici decente. Deputatul Simonis, sub amenintarea candidaturii la Consiliul Judetean Timis, a prezentat de-a valma primari, viceprimari si cam orice alta persoana dispusa sa il sustina, in speranta ca va recupera pierderile inregistrate in jocul de putere din interiorul PSD-ului.

PNL Timis considera ca plecarea unor oameni din partid este intotdeauna o pierdere, indiferent de situatie.

Stim ca deputatul Simonis s-a laudat ca 15 primari de la PNL vor veni la el, dar din cate se vede sunt doar 5, dintre care unul a anuntat ca pleaca din PNL acum mai bine de 3 ani, atunci cand fiul sau, condamnat pentru infractiuni cu violenta, a fost scos de pe lista consilierilor judeteni ai partidului.

Simonis a mai reusit performanta de a fura cativa viceprimari PNL din localitati cu primari PNL si cu majoritati liberale in consiliile locale, speculand nemultumirea fireasca a oamenilor de pe locul 2.

Cei care au plecat din PNL Timis au spus ca nu au fost ajutati de PNL si singurul care a facut acest lucru a fost deputatul Simonis. Afirmatiile sunt grave, caci multe dintre cererile lor excedau cadrul legal si eu nu am fost dispus sa trec peste lege pentru a-i multumi.

Nu voi fi de acord niciodata sa incalc legea pentru a tine aproape cativa oameni care se joaca de-a santajul si care au mai multe interese personale decat au cereri pentru comunitatile lor.

Il asigur pe domnul Simonis ca aceste permutari in stil golanesc pe care le-a facut vor fi sanctionate la alegerile locale. Avem solutii pregatite pentru toate localitatile pe care Simonis le crede acum castigate. Vom continua sa facem o politica cinstita si sunt sigur ca oamenii vor aprecia acest lucru. Incercarile lui Simonis sunt in zadar, caci PNL va castiga Consiliul Judetean Timis. (Mara Ion)

Leave a Reply