Conferinta „Destepti cu banii”, la Iulius Town Timisoara. Invata cum sa gestionezi banii de la Iancu Guda, Laura Hexan si Horia Braun (P)

Vrei sa inveti de la cei mai buni experti financiari din Romania cum sa iti gestionezi eficient bugetul? Pe 14 martie 2024, te asteptam la conferinta „Destepti cu banii”, din Iulius Town. Pana pe 29 februarie mai poti profita de oferta early bird la achizitionarea biletelor.


Cum sa iti gestionezi bugetul si sa faci economii, cum sa te pregatesti pentru investitii inteligente, cum sa gestionezi riscurile, cum sa investesti in actiuni, obligatiuni si alte instrumente financiare sunt o parte dintre intrebarile la care poti afla raspunsurile la conferinta „Destepti cu banii”, de la Iulius Congress Hall, de pe 14 martie, ora 13,30.

Conferinta este dedicata antreprenorilor si persoanelor care vor sa isi investeasca intr-un mod inteligent economiile si sa isi construiasca un viitor financiar sanatos.

Iancu Guda – expert financiar, autor si producator al emisiunii ,,Bani in miscare”, Laura Hexan – Global Capital Markets, Head of Retail Sales BCR si Horia Braun – CEO Erste Asset Management vor sustine o sesiune extinsa de educatie financiara, care ii vor aduce pe cei prezenti cu un pas mai aproape de realizarea obiectivelor de economisire si investitii.

Pana pe 29 februarie, biletele pot fi achizitionate de pe platforma iabilet.ro la pretul special de 75 lei, iar ulterior pretul va fi 90 lei, incluzand masa si cocktail la finalul conferintei.

Evenimentul este organizat de IULIUS cu sprijinul BCR, cu misiunea de a normaliza, la nivelul societatii romanesti, conversatiile despre bani, planificare si independenta financiara. BCR a depasit pragul de 1 milion de romani care au trecut prin programele de educatie financiara ale bancii – Scoala de Bani si Coaching Financiar.

Investeste in tine prin alegeri financiare inteligente! (I.P.)

Leave a Reply