Fostul sef al Politiei Rutiere Timis, col. (r) Stancu Filip, prezent la conferinta de presa a AUR: “Denuntam public acest jaf”

Principalul subiect al conferintei de presa sustinuta, azi, de liderii AUR Timis a vizat cheltuirea a peste 7 milioane de euro pentru renovarea unei vile din Bucuresti in care urmeaza sa se mute, cel mai probabuil, presedintele Klaus Iohannis. “Denuntam public acest jaf si solicitam oprirea cheltuielilor exorbitante pentru acest proiect controversat”, a declarat Stancu Filip, fostul sef al Serviciului Politie Rutiera din cadrul IPJ Timis, reprezentant al AUR Giroc.


„AUR a organizat un protest la fata locului si nu exista nici macar un panou de informare asupra constructiei din banii publici pentru Iohannis, circa 7 milioane de euro”, a adaugat si deputatul Ciprian Titi Stoica.

Publicam integral comunicatul de presa transmis de Patricia Marcut, purtatorul de cuvant al AUR Timis:

Negoescu Mihai, coordonator AUR Timis

Incepand de poimaine incepem in forta campania de strangere de semnaturi pentru alegerile europarlamentare in toate localitatile din judet. De asemenea, in 9 iunie vom avea si alegerile locale. Noi trebuie sa votam schimbarea definitiva a actualului sistem. Veti avea posibilitatea sa alegeti daca mai doriti pentru inca 4 ani actualii baroni locali care va santajeaza, umilesc si batjocoresc, insa daca va doriti cu adevarat sa schimbati locul caruia ii spuneti acasa, veti vota AUR! In acesti 4 ani am vazut in primarii doar coruptie, ajutoare sociale acordate preferential, propuneri de inceperi de urmariri penale fara deznodamant. Sate fara apa, canalizare sau gaz.

Satisfactia mea personala este aceea ca dupa parcurgerea tuturor UAT-urilor, avem mai mult de jumatate din listele pentru consiliul local si pentru primari. Candidatii nostri de AUR vor schimba actuala situatiea judetului nostru. Rezultatul este acela ca, calitatea echipelor noastre a crescut datorita partenerilor nostri din Alianta AUR. Vor urma 4 ani de crestere si dezvoltare administrativa, in care vom spune STOP FURTULUI si vom directiona toti banii publici catre comunitate.

Marcus Iosif, candidat AUR la primaria Lenauheim

Doresc sa multumesc tuturor colegilor care imi sprijina candidatura. Intrebarea retorica care imi este adresata frecvent este: De ce doresc sa candidez? Doresc sa schimb radical comuna Lenauheimsi vreau ca toti locuitorii in momentul in care se reintorc in comuna sa fie bucurosi de faptul ca: va exista infrastructura, o deschidere a administratiei locale catre comuna, sa poata sa beneficieze de transport public gratuit. Sunt mandru sa fiu cetatean al comunei Lenauheim, avem locuitori deosebiti si sper ca prin alegerea mea din data de 9 iunie sa imbunatatesc imaginea comunei Lenauheim.

Referitor la subiectele nationale, coalitia se bate pe functii in timp ce Romania se afla intr-o stare de austeritate. Noi ca romani meritam mai mult. Politrucii isi impart puterea in timp ce tara noastra se indreapta spre recesiune. Nicu si Marcel spuneau la inceputul guverarii ca Romania are nevoie de stabilitate. In realitate inflatia a crescut si e dubla fata de media europeana. De asemenea, tot mai multe cazuri sociale ies in strada din cauza salariilor mici, iar preturile la alimente au explodat. Nicu si Marcel in schimb, isi negociaza functiile pe fata. Vor sa fenteze sistemul si sa elimine democratia, ca sa ramana la putere pentru inca 10 ani.

Stancu Filip, reprezentant AUR Giroc

Pe bulevardul Aviatorilor din capitala se pregateste o vila renovata cu 7 milioane de euro, in cel mai mare secret. Pentru cine? Pentru Iohannis, desigur. E ireal cum nici PSD, nici PNL, nici RA-APPS nu spun pentru cine e investitia de 7 milioane de euro din banii publici. Nu ii mai sunt suficiente cele 6 case din Sibiu. AUR a protestat public fata de risipirea banului public de catre PSD si PNL, sub patronajul lui Klaus Werner Iohannis, denuntam public acest jaf si solicitam oprirea cheltuielilor exorbitante pentru acest proiect controversat.

Ecobici-Salavat Irina, reprezentant AUR Giarmata

In calitate de parinte, anunt cu ingrijorare ca Simularea Evaluarii Nationale a avut un rezultat dezastruos. Aceasta ne arata inca o data deficientele sistemului de invatamant ale proiectului de suflet al presedintelui Klaus Iohannis, Romania Educata.

57% dintre elevi au luat note intre 1 si 4.00 la proba de matematica, cel mai mare procent de note sub 5 din ultimii 4 ani. Pe zi ce trece, Romania condusa de Iohannis alaturi de PSD si PNL, isi lasa elevii in urma fata de Europa si de alte state ale lumii din punct de vedere educational.

Pentru a nu mai avea generatii pierdute de elevi, pentru a nu ramane in urma fata de alte state europene, trebuie sa luam masuri acum! Doar asa Romania va fi educata si nu va inregistra inca un esec care sa ne puna in topul Europei in ceea ce priveste analfabetismul, inclusiv cel functional!

Iacob Adrian, coordonator AUR Liebling

Bolos Marcel a anuntat ca doreste inarmarea agentilor ANAF, pentru a infrica evazionistii! Oare evazionistii faceau evaziune deoarece agentii ANAF erau neinarmati? Cei care fac cu adevarat evaziune fiscala sunt protejati de la cel mai inalt nivel. Aceasta propunere a lui Bolos ascunde altceva: teama de popor. Pentru ca ei nu au solutii reale pentru economie si intreprinzatori, pentru ca nu sunt capabili sa gandeasca o taxare care sa stimuleze economia si colectarea, Bolos s-a gandit sa puna biciul pe oamenii care muncesc! Mai mult, Ministrul de Finante a anuntat cresterea taxelor incepand cu anul viitor. Asta ne asteapta: austeritate pe paine!

Stoica Ciprian Titi, deputat AUR Timis

Ieri la prima ora am fost la Politia Locala a Municipiului Bucuresti pentru a cere sa imi transmita daca constructia viitorului palat a lui Iohannis are toate avizele. AUR a organizat un protest la fata locului si nu exista nici macar un panou de informare asupra constructiei din banii publici pentru Iohannis – circa 7 milioane de euro.

Am asteptat mai bine de 3 ore si am facut nenumarate solicitari la Politie dar nu a venit nimeni. Conform legii fiecare lucrare de constructie trebuie sa aiba un panou de informare. De aceea am solicitat ajutorul politiei municipale.  Jandarmii care au venit pentru a ma ”pazi”, au solicitat de asemenea Politia municipala, dar nu a aparut cineva.

Tot ieri in toata tara, a avut loc protestul taximetristilor carora le-a ajuns cutitul la os. Trebuie sa ramanem solidari cu acestia, carora le sunt incalcate drepturile iar concurenta neloiala a companiilor care nu platesc taxe in tara noastra, trebuie sa inceteze. Acest guvern condus de Nicu si Marcel, de mai bine de cateva luni, ii plimba cu zaharelul. Din cele 37 de solicitari ale taximetristilor, doar doua au fost discutate. Situatia economica si nivelul de trai a ajuns la un minim istoric conform analistilor romani care ne transmit ca ne indreptam catre recesiune.

Revenind la situatia locala, saptamana trecuta pe podiumul propagandei PSD, i-am vazut pe vatafii locali din judet, defiland. Asemeni Anei Pauker care a adus bolsevismul pe tancurile sovietice, urmasul ei – Alfred Simonis, vrea sa aduca aceasta comasare comunista in judetul nostru pentru a castiga presedintia Consiliului Judetean – dar nu afirma oficial ca va candida. Insa caile neortodoxe abordate de el pentru a aduce primari in PSD, primari care nu au facut nimic in comunele lor. Eu cred ca banatenii si timisenii nu se vor lasa pacaliti si vor vota in 9 iunie cu dreptatea. (AUR Timis)

3 thoughts on “Fostul sef al Politiei Rutiere Timis, col. (r) Stancu Filip, prezent la conferinta de presa a AUR: “Denuntam public acest jaf”

  1. Stancus Filips Gușterus ce șefu lu pește a fost ? tanchistu aterizat din tenebrele comuniste în facerea junglei cică democrate prin acoliții de aceeași teapa cu el . un zero uman , bine că si a găsit locu e cel mai reprezentativ printre ăstia,

  2. Domnule Stancu,cand ati facut facultatea?Spunti-ne si noua 3 profesori.Eu va spun:Mitelea ,Madaras,Danila,Dumitru,Stefan,Nita si Altii.

Leave a Reply