Business Women Day, eveniment organizat de comunitatea antreprenorilor ucraineni (Business Unity)

Comunitatea antreprenorilor ucraineni (Business Unity) organizeaza, in 2 martie 2024, Business Women Day. Evenimentul va aduna peste 100 de antreprenori din Ucraina si Moldova pentru schimb de experienta, inspiratie si crearea unei retele de contacte. Business Unity a organizat in Bucuresti peste 15 evenimente in ultimii 2 ani cu scopul de a uni, cauta noi idei pentru afaceri, a oferi asistenta reciproca pentru a se adapta in noile conditii.


Schimbul de experienta permite intelegerea mai buna a regulilor si legilor din Romania, precum si crearea de posibilitati pentru imbunatatirea calitatii serviciilor si cresterea activitatii economice a tarii in ansamblu.

Fondatorul Business Unity, Alexandr Deordiev, este convins ca evenimentele de acest tip sunt pur si simplu necesare pentru integrarea reusita a ucrainenilor si sunt economic avantajoase atat pentru antreprenorii incepatori, cat si pentru tara gazda.

Intalnirile de afaceri ofera antreprenorilor ucraineni posibilitatea de a gasi informatii utile referitoare la legislatie, impozitare si experienta antreprenorilor din Romania, precum si colegi si parteneri cu aceleasi interese.

Daria Niculcea, director executiv juridice.ro va fi unul dintre speakerii evenimentului. (I.P.)

Leave a Reply