Firma Knockout, contracte de colaborare cu doua sali de sport din Dubai, in cadrul misiunii economice organizata de CCIA Timis in Emiratele Arabe Unite

Dupa succesul misiunii economice a oamenilor de afaceri timiseni in Emiratele Arabe Unite, derulata in martie 2022 la Expo Dubai, CCIA Timis a organizat, in perioada 14-19 februarie, o noua manifestare destinata identificarii de noi posibilitati de afaceri si investitii si stabilirii de contacte directe de colaborare cu oameni de afaceri arabi.


Au participat 10 companii membre ale CCIAT, din Timisoara, Bucuresti si Craiova, din diferite domenii de activitate: constructii, energie regenerabila, comert, servicii, industria farmaceutica, imobiliare, financiar, consultanta de afaceri.

In data de 16 februarie, delegatia CCIAT a fost primita de Viorel Riceard Badea, Consulul General al Romaniei la Dubai, si de Titus Tintean, atasat economic al Ambasadei Romaniei in Emiratele Arabe Unite.

Reprezentantii firmelor romanesti au avut ocazia de a-si prezenta domeniul de activitate si interesul specific pentru piata emirateza. Discutiile au condus la punerea bazelor unor proiecte de afaceri si investitii bilaterale.

Astfel, firma Knockout Store (https://knock-out.ro/pages/despre-noi) din Timisoara a reusit sa incheie doua contracte de colaborare cu sali de sport din Dubai. „Am fost foarte multumit de misiunea incheiata la Dubai. Pe langa intalnirile avute, am reusit sa stabilesc colaborari concrete cu doua sali de sport din Dubai. Vreau sa multumesc organizatorilor pentru o misiune reusita si pentru ca au facut totul ca noi sa ne putem indeplini obiectivele de business”, a transmis Paul Goicov, director companie.

Delegatia CCIAT a fost condusa de Cristina Badulescu, director Department Programe de Dezvoltare, Finantare si Consultanta. (CCIA Timis, Rodica Olinic)

Leave a Reply