Probleme electorale pentru Nicolae Robu: Un fost membru PNL va candida ca independent la fotoliul de primar al Timisoarei

Fostul administrator public al judetului Timis, Marian Vasile, fost secretar general al PNL Timis, si-a anuntat, joi seara, intentia de a candida ca si independent la Primaria Timisoara.


Am analizat situatia Timisoarei, contextul national si international, credibilitatea partidelor si necesitatea pregatirii vremurilor provocatoare care stau inaintea noastra si m-am decis sa candidez ca independent pentru functia de primar al Municipiului Timisoara.

Experienta ultimilor ani din cadrul Consiliului Judetean Timis, reteta de succes pe care am aplicat-o impreuna cu colegii coordonati, rezultatele generate si premierea meritelor personale la nivel national, ma intaresc in convingerea ca am maturitatea, profesionalismul si energia necesara pentru a duce Timisoara acolo unde ii este locul.

Imi asum aceasta candidatura cu increderea si credinta ca voi izbandi alaturi de echipele pe care le conduc in acest moment si de cele pe care le voi coordona in Primarie.

Un primar independent si profesionist va fi garantul identificarii numitorilor comuni, propunerii solutiilor celor mai potrivite si implementarii nepartinitoare a proiectelor in interesul tuturor rezidentilor Timisoarei, fie ei cetateni sau persoane juridice de orice fel.

Viziunea cu care vin in fata timisorenilor este una realizabila si izvoraste din necesitatile si oportunitatile curente, o viziune pe care o voi pune in aplicare cu toate fortele mele. In cadrul lansarii oficiale ce a avut loc pe data de 29 februarie si pe parcursul campaniei, am dezvaluit si voi dezvalui detaliile acesteia, strategia de punere in opera si solutiile pragmatice de implementare”, spune Marian Vasile.

Vasile a mai spus ca doreste o campanie curata, bazata in primul rand pe solutii administrative si competitivitate constructiva. El recunoaste ca nu are resursele partidelor, dar ii provoaca pe politicienii sa accepte o asemenea competitie.

Ma bazez in cursa mea pe multitudinea oamenilor si organizatiilor cu care am colaborat de-a lungul timpului, de pe bancile scolii si pana acum. Si am convingerea ca toti acesti sustinatori, dimpreuna cu timisorenii pe care ii voi atrage printr-o abordare sincera si asumata, vor face diferenta.

Stiu ca in mod constructiv si benefic pot face fata oricaror provocari, fie ele politice sau administrative si cred cu tarie ca timisorenii vor vedea in mine perspectiva candidatului cel mai potrivit, nemaifiind nevoiti sa aleaga raul cel mai mic”, mai spune Vasile.

In varsta de 43 de ani, Marian Constantin Vasile este doctor in inginerie si management in domeniul oraselor si regiunilor inteligente. El a fost membru PNL pana in 2019. S-a inscris apoi in PLUS, formatiune din care a demisionat in februarie 2020. Din noiembrie 2020 a fost administratorul public al judetului Timis, pana la 1 septembrie 2023, cand consilierii judeteni au votat desfiintarea postului. (Mara Ion)

Leave a Reply