Barbatul care savarsea gesturi obscene in Parcul Copiilor din Timisoara, identificat de politistii locali

Politistii locali au depistat astazi, in jurul orei 11, in zona Parcului Copiilor, un barbat cunoscut ca facand parte din categoria celor care savarsesc in public acte si fapte obscene, de natura sa provoace indignarea celor din jur, obisnuind sa se autosatisfaca in public.


De altfel, au fost mai multe sesizari de acest gen in zona. Politistii locali l-au depistat in apropierea Podului Michelangelo, fiind identificat in persoana unui barbat de 37 de ani, din localitatea Charlottenburg, judetul Timis.

„De-a lungul timpul au mai existat cazuri in care astfel de persoane au fost depistate in aceasta postura, in aceeasi zona, fiind sanctionate conform Legii 61/1991 republicata, cu amenzi de 1.000 de lei. De aceasta data, cel in cauza, nefiind surprins in fapt, a fost indrumat catre domiciliu, fiindu-i puse in vedere prevederile legale.

Reamintim ca in astfel de cazuri este necesar sa se sesizeze cat mai rapid la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112. Potrivit legii, savarsirea in public de fapte, acte sau gesturi obscene de natura sa provoace indignarea cetatenilor ori sa lezeze demnitatea si onoarea acestora se sanctioneaza cu amenzi de la 200 la 1.000 lei”, a transmis Politia Locala Timisoara. (V.E.)

Leave a Reply