„Career Days UVT 2024”: Targ de joburi la Universitatea de Vest din Timisoara, unde studentii isi pot depune CV-uri la 35 de companii

Universitatea de Vest din Timisoara isi consolideaza rolul de institutie formatoare si facilitatoare a carierei tinerilor printr-o noua editie a evenimentul de networking „Career Days UVT”, care se desfasoara in zilele de 6 si 7 martie 2024 (in spatiile centrale din sediul principal, V. Parvan nr. 4), un cadru in care studentii vor interactiona cu reprezentantii companiilor angajatoare, orientandu-se spre cele mai potrivite optiuni dintre oportunitatile de cariera oferite.


UVT raspunde permanent asteptarilor comunitatii locale, mediului de afaceri si tinerilor care isi construiesc cariere. Revenim cu o noua editie a evenimentului anual „Career Days UVT”, doua zile in care studentii vor beneficia de intalniri utile networking-ului pentru cariera, ocazii speciale care pot sa aduca oportunitati pentru viitorul lor profesional.

Timisoara este un centru universitar de talie euroregionala, un ecosistem puternic pentru cercetare, inovatie si pentru dezvoltarea celor mai noi arii ale economiei inteligente. Timisoara este un oras cu antreprenoriat solid, in care apar si cresc numeroase companii de tip start-up, un mediu ofertant in care tinerii sunt vedetele viitorului”, a declarat rectorul UVT, Marilen Gabriel Pirtea.

Evenimentul „Creer Days UVT 2024” este organizat timp de doua zile in spatiile centrale din holul mare si holul principal de la etajul intai al sediului principal UVT. In acest cadru, studentii si absolventii UVT se intalnesc si dialogheaza alaturi de reprezentantii partenerilor invitati despre ofertele actuale si perspectivele de cariera oferite, companii locale si multinationale, ori antreprenori de succes din zona de vest.

Programul celor doua zile  cuprinde sustinerea ofertelor de cariera avansate de companiile angajatoare si depunerea de candidaturi si CV-uri din partea studentilor si absolventilor.

Anul acesta, participa 35 de companii si parteneri institutionali, printre care se afla ADECCO, ATOS, BCR, BOSCH, BRD, DELOITTE, EVIDEN, FLEX, FORVIA HELLA, HAMILTON, IULIUS TOWN, MEDICI’S, NOKIA, UNICREDIT, ZF, CONTINENTAL, EY ROMANIA, HAUFE GROUP ROMANIA, ITPS, KPMG ROMANIA, PROCTER & GAMBLE, TOPBAND SMART EUROPE, AUCHAN, AUTONOM RENT-A-CAR, Directia de Asistenta Sociala Timisoara, ELYSIAN SOFTWARE, LIFEIN JOB, MHP – PORSCHE, NTT DATA. (UVT, Horea Bacanu)

Leave a Reply