Dominic Fritz, atac frontal la Nicolae Robu: „Este un pericol pentru Timisoara. Un paravan pentru micii mafioti ai orasului”

Presedintele USR Timis a avertizat asupra pericolului pe care-l reprezinta Nicolae Robu: “Domnul Robu nu este un senior naiv si usor excentric, care mai da din cand in cand 10 goluri, ci este un pericol pentru Timisoara. Este un paravan pentru micii mafioti ai orasului, care s-au bransat la resursele locale in timpul celor doua mandate de-ale sale si este un paravan pentru acest nou FSN care incearca reintoarcerea la butoanele orasului pentru a controla angajarile, asa cum au facut-o in trecut, pentru a controla cine primeste ce terenuri, pentru a controla societatile din subordine si asa mai departe. In 9 iunie trebuie sa oprim aceasta incercare.”


Ludovic Orban si-a marturisit surprinderea fata de dorinta lui Nicolae Robu de a candida pentru un nou mandat, dupa ce a pierdut alegerile din 2020:

“Cum sa te aleaga cand te-ai certat pana si cu stalpii de electricitate? Eu personal nu il recunosc pe Nicolae Robu. In ultimele lui aparitii imi pare ca este un fel de Sosoaca cu pantaloni. Dar lucrul care ma deranjeaza cel mai tare este sa vii sa spui ca tu candidezi din partea PNL, cand de fapt tu candidezi cu ˝Garantat! Ciolacu si Simonis˝.

De asemenea, nu-l recunosc, pentru ca in tot discursul lui nu vad decat dorinta de rafuiala, de razbunare, dorinta de a se rafui cu toti aceia care au condus la pierderea rusinoasa a mandatului de primar. Nu poti sa construiesti cu o atitudine vindicativa. Nu poti sa construiesti daca nu ai avut macar un pic de smerenie si un pic de recunoastere a greselilor pe care le-ai comis si care te-au condus la situatia in care tu ai pierdut in mod rusinos primaria.

Din pacate, imi pare ca la Robu nu vad decat o pofta imensa de a reveni la primarie, dar nu pentru a face ceva bun pentru timisoreni, ci pur si simplu pentru a distruge ceea ce s-a facut bun, pentru a se razbuna pe aceia care nu au fost de partea lui. Un astfel de proiect nu cred ca  poate castiga Primaria Timisoarei ˝, a declarat Ludovic Orban.

El si-a exprimat speranta ca timisorenii vor alege  un mandat care este un mandat de succes al bunului simt politic, care „sigur ca nu se resimte chiar de fiecare timisorean in viata de zi cu zi, pentru ca nu poti sa rezolvi chiar toate problemele intr-un singur mandat. “Din acest motiv, repet inca o data, sunt trup si suflet alaturi de Dominic Fritz. Romania, chiar si Timisoara, este in pericol iminent, in pericol de a reveni la o perioada in care ne-a calcat in picioare libertatea, demnitatea, sansa la o viata decenta si fericita.”

Intrebat de jurnalisti in ce sens nu-l mai recunoaste pe Nicolae Robu, Ludovic Orban a raspuns ca l-a cunoscut atunci cand era rector, atunci cand au lucrat in proiecte constructive, cand era preocupat de o viziune administrativa si ca, astazi, nu mai este acelasi om, ci unul preocupat doar de razbunare. (USR Timis)

 

Leave a Reply