Lansarea Diviziei de Servicii Corporate si Evenimente Timisoara, premiera business & travel gazduita de CCIA Timis (P)

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis gazduieste, in data de 14 martie, orele 13,30-16, in Sala Europa a Centrului Regional de Afaceri al CCIAT, lansarea Diviziei de Servicii Corporate si Evenimente Timisoara, un eveniment organizat impreuna cu agentia de turism Christian Tour.


Evenimentul se adreseaza companiilor timisene carora agentia le poate oferi pachete personalizate pentru deplasari, delegatii sau evenimente de afaceri, de la emiterea biletelor de avion, cazare, transport terestru la organizari de team building, programe incentive, altele – tinand cont de buget si de istoricul de calatorie, de detalii precum proximitatea cazarii fata de locurile de intalnire, de criterii de siguranta si confort, inclusiv servicii complete de programare si raportare.

Chiar daca in piata suntem foarte cunoscuti pentru concediile si vacantele reusite in toate colturile lumii, portofoliul nostru include si o suita de servicii pentru calatoriile sau evenimentele de business.

Fie ca este vorba de evenimente exclusiviste, in cerc restrans, de cateva persoane, sau de conferinte, congrese si alte evenimente grandioase de pana la 2000 de persoane, avem experienta, calificarea si creativitatea sa ne ocupam de fiecare detaliu de planificare si implementare.

Avem la activ sute de evenimente complexe si memorabile, in care am economisit timp, respectand bugetul si regulile companiilor, am gasit solutii in timp real pentru orice element neprevazut aparut, am rezolvat situatii complexe bazandu-ne pe seriozitatea partenerilor si furnizorilor nostri de incredere si am obtinut acel lucru din ce in ce mai rar intalnit intr-o lume plina de experiente de tot felul: entuziasmul participantilor”, spune Cristian Pandel, CEO & presedinte Christian Tour. (CCIAT)

Agenda eveniment:

13,30 – Primirea invitatilor

14 – Prezentare servicii corporate

14,40 – 16 – Lunch si networking


Informatii suplimentare la tel. 0729 611 051, e-mail: mtomescu@cciat.ro, dna Mihaela Tomescu – director general CCIAT.

Foto: arhiva

Leave a Reply