Weekend pentru mamici si copii in Iulius Town Timisoara! Ateliere de creatie si martisoare muzicale (P)

Weekendul acesta este dedicat mamelor si copiilor, la Iulius Town, pentru ca vom celebra Ziua Internationala a Femeii intr-un mod artistic, cu muzica si dans, ateliere de creatie, teatru de papusi, shopping si relaxare.


Sambata, 9 martie 2024, in Atriumul Iulius Town va avea loc un spectacol pentru mama, sustinut de micii artisti de la Palatul Copiilor Timisoara, Incubatorul de Arte, Generatia Muzicii, Scoala de muzica Ramona Iatan, Chromatik Art Sannicolau Mare, Tip Top Club, Denise Ballet School si Scoala Etno Vocal Music. Maratonul de cantece si dansuri va incepe de la ora 11,30.

Petrecerea continua la Atelierele de Creatie, care au loc tot sambata, de la ora 16.00, in Piateta Intersport din Iulius Mall. Micii artisti sunt invitati sa picteze tablouri si sa deseneze pentru mamicile lor. Participarea este gratuita, toate materialele fiind asigurate de Iulius Town.

Duminica este rezervata Teatrului de Papusi, care incepe de la ora 11, in Food Court. Saptamana aceasta „Iedutul Fermecat” vine sa impartaseasca cu cei mici pataniile lui.

In continuare, in Iulius Gardens, puteti sa pasiti in lumea magica a lampioanelor chinezesti, din cadrul expozitiei „The Glowing Garden”. Pana pe 24 martie, parcul este o oaza de lumina si culoare, unde gasesti instalatii luminoase cu tigri in mijlocului junglei, pana la delfini sarind peste apa, un elefant bebelus la dimensiune naturala, flamingo roz, o gradina cu fructe gigantice si personajele preferate din copilarie.

Expozitia este deschisa zilnic, intre orele 16:00 – 22:00. Pretul unui bilet este de 35 de lei pentru adulti, 30 de lei pentru copii (3 – 18 ani) si pensionari, iar un pachet de familie (2 copii + 2 adulti) este 120 de lei. Biletele se achizitioneaza la intrarea in expozitie. Copiii cu varste de pana la 3 ani au intrarea gratuita. (Iulius Town)

Leave a Reply