Fostul jurnalist Dorin Aga a batut palma cu AUR Timis pentru a fi sustinut in cursa electorala pentru Primaria Giroc

Coordonatorul AUR Timis, Negoescu Mihai Bogdan, a confirmat, azi, in cadrul unei conferinte de presa, sustinerea fostului jurnalist Dorin Aga, de la Ziarul Agenda, in cursa electorala pentru fotoliul de primar al Girocului.


Prezent la intalnirea cu presa, Dorin Aga a atras atentia ca nu impartaseste, neaparat, doctrina AUR, dar a venit in aceasta alianta, din partea Partidului Republica, pentru a avea sanse mai mari la alegerile locale.

Publicam integral comunicatul de presa al AUR Timis:

Stoica Ciprian-Titi, deputat AUR de Timis

Pentru inceput cred ca e bine sa stiți ca acest partid unic PNL-PSD isi doreste instaurarea dictaturii. Dupa ce a avut loc un simulacru de dezbatere la Ministerul de Interne, Ciuca si Ciolacu vin cu o ordonanța a comasarii prin care isi doresc sa puna monopol pe puterea din Romania, sa opreasca accesul partidelor noi pentru a accede pe scena politica. Un exemplu din Comisia de Regulament este acela ca ei deja pregatesc dictatura pentru urmatoarea legislatura: presedintele de sedința nu va mai fi decanul de varsta, ci cel cu cele mai multe mandate. Tocmai pentru a-si asigura de la prima sedința ca pot face lucrurile asa cum isi doresc.

Existau alte metode de comasare a alegerilor iar motivul economic este doar o gluma. Este clar ca fac asta de frica A.U.R. Sondajele ne arata in topul preferintelor romanilor ca si intentie de vot.

PSD PNL au dus Romania la un pas de recesiune economica. Stabilitatea de care ne vorbesc Nicu si Marcel, sunt niste minciuni. Romanii pleaca din tara din cauza salariilor mici. Batranii nostri merg in piete, nu isi permit sa cumpere produse si pleaca cu ochii in lacrimi. Amagirea maririi pensiilor in septembrie este discutata intens dar se vede clar ca nu au bani, ca inechitatile nu vor fi rezolvate si ca multi dintre pensionari nu vor avea parte de nicio crestere.

Fac un apel ministrului Rafila, sa deblocheze situatia bolnavilor de cancer din tara noastra. Este lege votata in Parlamentul Romaniei. Bolnavii de cancer nu merita aceasta suferinta.

In alta ordine de idei, 7 milioane de euro se acorda vilei lui Klaus Iohannis, despre care v-am vorbit si in conferinta trecuta. Chiar am facut si sesizare dar nu s-a raspuns pana acum. Doar ca in scurt timp imi vor trimite toate detaliile legate de avizele de constructie a acestei vile.  In acelasi timp pe strada Gogol se pregateste o alta vila pentru nimeni altul decat pesedistul ALFRED SIMONIS! Totul in timp ce romanii sunt la limita existentei!

In acest context economic dificil, fermierii, taximetristii si transportatorii au fost pacaliti si dusi cu zaharelul. Cerem dublarea subventiilor mai ales pentru fermieri fiindca de abia acopera cresterile economice actuale.

La Bucuresti a avut loc un protest al ipocriziei. Ursula von der Leyen a indraznit sa vina in tara noastra dupa ce ne-a obligat sa cumparam vaccinuri experimentale. Colegii mei au protestat si au fost batuti de jandarmi, care nu au facut decat sa apere liderii europeni care nu au dorit sa aiba un dialog cu romanii.Desi romanii si-ar fi dorit sa le puna cateva intrebari. O alta palma peste obraz am primit de la cancelarul Austriei care continua sa ne blocheze accesul in Schengen. Nu se mai poate continua astfel!

 

Negoescu Mihai Bogdan, coordonator AUR Timis

Ne dorim sa scoatem tara asta din gaura neagra in care ne-au bagat cei din conducere. De aceea trebuie sa veniti alaturi de noi in Alianta pentru Unirea Romanilor unde oamenii nu sunt tratati ca o marfa. Impreuna facem o echipa foarte puternica la nivel de judet si in primul rand suntem oameni.

 

Ardelean Vasile, coordonator AUR Gottlob

Sunt un candidat nou, onest, de buna credinta, bine intentionat si consider eu, capabil, pentru a conduce comunitatea Gottlob. Suntem la inceput de drum insa cu sprijinul filialei AUR vom avea oameni valorosi pentru alegerile locale din 9 iunie 2024.

Cred ca acest partid este locul unde au loc infruntari de principii, idei si programe, iar in urma acestora sa redam frumusetea comunei noastre. Ca probleme care necesita solutionare imediata avem: finalizarea sistemului de alimentare cu apa, finalizarea lucrarilor de canalizare, constructia unui camin cultural in satul Vizejdia, pavarea trotuarelor si podetelor, exploatarea apei geotermale ca si in comuna Lovrin, demararea proiectului pentru aprobarea gazului in comuna intreaga.

Cu tarie consider ca vom putea implementa aceste proiecte si ca impreuna vom reusi!

 

Stanciu Nicolae, coordonator AUR Boldur

Sunt Stanciu Nicolae, coordonator AUR Boldur si astazi doresc sa sesizez o parte dintre lucrurile deficitare prezente in comuna noastra. Acestea, desi par lucruri simple de solutionat, actualul primar de zeci de mandate nu a reusit sa le rezolve.

Imbunatatiri ale infrastructurii rutiere si a canalizarii

Deoarece avem foarte multe drumuri aflate intr-o stare deplorabila in toate satele apartinatoare ale comunei Boldur si canalizarea lipseste cu desavarsire desi in cei 27 de ani de administrare a primarului PSD, aceste lucruri se puteau rezolva. Noi cei din AUR ne propunem sa realizam de urgenta urmatoarele aspecte:

  • canalizare la fiecare casa.

  • astfaltarea tuturor strazilor din comuna Boldur.

  • piste de biciclete

In privinta iluminatului stradal dorim Spunem STOP acestui experiment grav asupra cetateniilor comunei Boldur, care, in fiecare noapte intre orele 00– 05 nu au curent electric in niciun sat apartinator. Este inadmisibil!

De asemenea, vom pune in aplicare reala legea 15/2003 prin care ne propunem sa acordam terenuri de casa tuturor tinerilor pe raza UAT Boldur si vom sprijini toata aceasta procedura legala alaturi de o echipa profesionista de specialisti.

Dorim sa implementam un sistem de management integral al deseurilor, implicand sortarea lor generala si evitand aruncarea lor haotica.

Dupa ce castigam Primaria, dorim sa achitam de urgenta creditul de 50 de Miliarde de lei, luat de actuala conducere a primariei pe o perioada de 14 ani. Comuna noastra a fost ingropata in datorii in conditiile in care se puteau accesa foarte multe fonduri europene, fara a fi nevoie sa indatoram cetatenii comunei Boldur. Din pacate atat au reusit sa faca in 27 de ani de mandat.

 

Aga Dorin, reprezentant OL Giroc

Provin din Partidul Verde si am fost 5 mandate consilier in comuna Giroc. Consider ca aderarea noastra la partidul AUR se va incununa cu succes, avand o echipa pregatita, in alianta. Sunt in administratia locala de peste 20 de ani, iar alaturi de echipa aliantei AUR cu siguranta vom castiga alegerile din comuna Giroc. (AUR Timis)

 

 

Leave a Reply