8 Martie cu bucluc! O soferita din Timis a fost retinuta pentru 24 de ore, dupa ce a fost oprita in trafic de politisti si avea unele probleme

Desi politistii din Timis au impartit flori soferitelor, de 8 Martie, totusi o femeie in varsta de 37 de ani, oprita in trafic, a fost retinuta si trimisa in arest. Motivul: se afla la volanul unei masini, desi avea permisul de conducere suspendat. Si a fost prinsa de doua ori, in aceeasi zi. Pentru ca legea e lege, femeia a fost retinuta pentru 24 de ore.


”La data de 08 martie a.c., in jurul orei 07,30, politistii Biroului Ordine Publica Lugoj, au oprit pentru control pe strada Timisorii din municipiul Lugoj, un autoturism condus de catre o femeie in varsta de 37 de ani. In urma verificarilor efectuate de catre politisti in bazele de date a rezultat faptul ca acesta figura avand permisul de conducere suspendat”, a transmis IPJ Timis.

Politistii au deschis un dosar penal pe numele femeii, pentru conducerea unui vehicul avand dreptul de a conduce suspendat.

”Ulterior, la aceeasi data, in jurul orei 16,30, politistii lugojeni, au oprit din nou pentru control, pe strada Andrei Saguna din municipiul Lugoj, acelasi autoturism, condus de catre femeia in varsta de 37 de ani, avand dreptul de a conduce suspendat”, a mai transmis IPJ Timis.

Femeia a fost retinuta pentru 24 de ore, fiind dusa in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul I.P.J. Timis. (V.E.)

Leave a Reply