Luptatorul K1 Benny Adegbuyi, distrus in gala Glory din Olanda! A fost pus la podea de un marocan cu alura de bucatar

Benny Adegbuyi s-a intors in circuitul K1, dupa aproape un an de pauza, fiind invitat sa participe in cea mai spectaculoasa gala de lupte, Glory Heavyweight Grand Prix, desfasurata la Arnhem. El s-a pregatit chiar in Olanda pentru competitia destinata categoriei grea si spera sa-si doboare usor adversarul din ring.


Dupa doi ani in care m-am confruntat cu numeroase probleme si accidentari, care mi-au complicat cariera, acum sunt pregatit si timpul meu nu s-a terminat. Abia astept sa revin in elita, iar pe 9 martie voi demonstra asta. Lupt in gala Glory din Arnhem, Olanda, si sunt pregatit pentru orice. Voi da totul in ring. Va multumesc tuturor celor care aveti incredere in mine. Sus Romania!”, anunta Benny pe retelele sociale.

Numai ca sportivul nostru nu a facut fata in piramida de la Arnhem si a pierdut meciul cu marocanul Nabil Khachab, 23 de ani, luptator cu 16 ani mai tanar ca romanul si cu un fizic care duce cu gandul la altceva, numai la sport nu.

Africanul (27-4-1, 4 KO KO) l-a supus unei ploi de pumni si picioare pe Benjamin Adegbuyi (35-8, 20 KO) si a castigat prin decizie unanima. „Nu am pierdut lupta asta!”, a scris romanul, pe Facebook, la finalul galei din Olanda, considerand ca a dat o replica puternica adversarului sau.

Turneul Glory Heavyweight Grand Prix s-a disputat pe o arena cu o capacitate de 25.000 de locuri si a pus la bataie premii uriase. Castigatorul, celebrul Rico Verhoeven, s-a impus dupa 3 partide si a incasat 500.000 de euro. (C.R.)

Foto: glorykickboxing

Leave a Reply