Blocada pe strazile Timisoarei! Un traficant de droguri, prins de politisti la volan, la traditionalul filtru rutier de pe strada Bujorilor

Politistii rutieri din Timisoara, Lugoj si Sannicolau Mare, sub coordonarea Serviciului Rutier Timis au organizat, in noaptea de sambata spre duminica, in intervalul orar 20 – 04, o actiune cu efective marite pe soselele din judetul Timis, in cadrul operatiunii nationale Blocada, ce a vizat prevenirea accidentelor rutiere si depistarea soferilor care conduc sub influenta alcoolului sau a drogurilor.


Politistii au controlat 358 de autovehicule si au legitimat 382 de persoane. Au fost efectuate 331 de testari cu aparatul etilotest si 25 cu aparatul drugtest. In urma celor constatate, au fost aplicate 77 de sanctiuni contraventionale in valoare de 18.645 de lei.

De asemenea, au fost retinute noua permise de conducere (sapte pentru conducerea unui autovehicul sub influenta alcoolului si doua pentru conducerea unui autovehicul sub influenta substantelor psihoactive), au fost retrase trei certificate de inmatriculare si au fost constate 6 infractiuni la regimul rutier”, a transmis IPJ Timis.

Unul dintre soferii opriti de politisti a fost testat pozitiv pentru consum de substante psihoactive, iar politistii au gasit asupra sa plicuri care ar putea contine droguri.

La data de 10 martie, in jurul orei 01:20, politistii Serviciului Rutier au oprit pentru control pe strada Bujorilor din municipiul Timisoara, un autovehicul condus de un barbat, in varsta de 28 de ani.

Acesta a fost testat cu aparatul din dotare si au reiesit indicii cu privire la posibila prezenta a substantelor psihoactive. Mentionam ca aceasta nu reprezinta proba in cadrul dosarului penal, tanarul fiind condus la o unitate spitaliceasca, pentru recoltarea de probe biologice, in vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substante interzise.

De asemenea, in urma controlului corporal efectuat asupra acestuia au fost depistate sase plicuri ce contineau cristale de culoare alba, trei plicuri si doua pungi in care se afla o substanta vegetala de culoare verde-olive, susceptibile a face parte din randul celor cu efect psihotrop”, a comunicat IPJ Timis.

In cauza, politistii au intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de conducerea unui autovehicul sub influenta substantelor psihoactive si detinere ilegala de substante psihotrope. Substantele identificate au fost ridicate si sigilate, cercetarile fiind continuate de politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Timisoara.

Conform unui comunicat al IGPR, la nivel national, politistii au efectuat 548 de testari drugtest si 11.890 de testari alcooltest. In urma abaterilor constatate, au fost aplicate 3.037 de sanctiuni contraventionale, dintre care 84 pentru alcool si 851 pentru viteza.

De asemenea, au fost retinute 310 permise de conducere, dintre care 88 pentru alcool, 81 pentru infractiuni la regimul rutier si 76 pentru viteza. Politistii au constatat in flagrant delict 83 de infractiuni, dintre care 49 de conducere sub influenta alcoolului si 34 de conducere sub influenta drogurilor. Totodata, au fost retinute 181 de certificate de inmatriculare. (V.E.)

2 thoughts on “Blocada pe strazile Timisoarei! Un traficant de droguri, prins de politisti la volan, la traditionalul filtru rutier de pe strada Bujorilor

  1. De ce oare nu-i testeaza nimeni cu aparatul Drogtest pe T. Vio sau Funi C.? Au imunitate fiindca sunt politisti?

  2. Îi poate pune drugtestu pe ringul de dans la Lemon… toate dșoarele sunt leșinate după trupul lui de soldat spartan și coregrafia…cluburile din monaco au concurență. E idolul femeilor nemăritate… Dacă ar ști ele câți infractori a prins în cariera lui…
    Lui Funieru îi pot face o expertiză psihiatrică, că nu mai atrag decât de puștoaice de 14 ani…

    Ei Gicule, nu te mai lua de Tilca V. și Funieru C., au ei menirea lor în viață… nu poate fi sluga mai presus decât stăpânul!

Leave a Reply