Muguri de canabis! Un consumator de droguri a fost arestat pentru 30 de zile, dupa ce a fost prins la Vama Nadlac avand in bagaje cannabis la borcan

Un barbat a fost arestat preventiv pentru 30 de zile sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa la trafic international de droguri de risc si detinere de droguri de risc, fara drept, in vederea consumului propriu.


Politistii de frontiera din cadrul STPF Arad si politistii SCCO Arad, la delegarea si sub coordonarea procurorilor DIICOT – Biroul Teritorial Arad, au descoperit printre obiectele personale ale acestuia trei borcane cu o cantitate totala de 260 grame muguri canabis.

La data de 10.03.2024, procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Biroul Teritorial Arad au dispus retinerea pentru o perioada de 24 de ore a unui inculpat, cercetat sub aspectul savarsirii infractiunilor de tentativa la trafic international de droguri de risc si detinere de droguri de risc, fara drept, in vederea consumului propriu.

Masura a fost luata dupa ce, la aceeasi data, acesta a fost prins in flagrant de catre politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nadlac I in timp ce incerca sa introduca in tara, venind din directia Belgia, trei borcane cu o cantitate totala de 260 grame muguri canabis, ascunse intr-un bagaj, printre obiectele personale.

Ulterior, judecatorul de drepturi si libertati din cadrul Tribunalului Arad a admis propunerea formulata de catre procurorii DIICOT si a dispus arestarea preventiva a inculpatului, pentru o perioada de 30 de zile.

Activitatile judiciare au fost realizate impreuna cu politisti din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate  Arad  si ai Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Arad. (V.E.)

Leave a Reply