Dosar penal pentru 25 de lalele! Politistii locali din Timisoara au retinut un barbat care fura flori dintr-un parc

Politistii locali, aflati in patrulare in zona centrala a orasului, au fost directionati de dispeceratul institutiei, in seara zilei de sambata, in jurul orei 19, catre Parcul Justitiei unde s-a semnalat faptul ca o persoana sustrage material dendrofloricol.


La fata locului au depistat un barbat in varsta de 65 de ani, cu domiciliul in Timisoara, care, dotat cu ustensile de gradinarit, scotea bulbi de lalele din parc. De altfel, acesta avea intr-o plasa un numar de 25 de bulbi deja scosi.

Barbatul a declarat ca intentiona sa ii foloseasca in scop personal, cel mai probabil sa-i planteze in gradina. Cel in cauza a fost predat politistilor de la Sectia 1 pentru continuarea cercetarilor sub aspectul savartirii infractiunii de furt. Acesta nu este singurul caz de acest gen.

De-a lungul timpului politistii locali au mai depistat persoane care sustrageau flori din zona centrala si din parcuri, din locuri publice precum Piata Victoriei, Filarmonica, Parcul Camen Sylva, Parcul Poporului. (Politia Locala Timisoara, Daniela Seracin)

Leave a Reply