UNAP: Un nou curs de pregatire a viitorilor ofiteri de educatie fizica in Armata, in Muntii Parang / Competitie de schi dedicata Memorialului „Virgil Teodorescu”

In perioada 4-22 martie, cursantii de la Cursul de formare a ofiterilor in activitate, specialitatea militara Educatie fizica, si de la Cursul de specializare responsabili/ instructori cu educatia fizica militara, ce se desfasoara la Centrul de pregatire a cadrelor militare in domeniul educatiei fizice si sportului in armata din cadrul Universitatii Nationale de Aparare „Carol I” Bucuresti, executa actitivati specifice de instruire la disciplinele Metodica predarii disciplinei schi, respectiv Schi, in Baza didactica „prof. Virgil Teodorescu”, din Muntii Parang.


Printre activitatile desfasurate se numara si un concurs de schi, organizat in colaborare cu profesorii si studentii Universitatii Nationale de Educatie Fizica si Sport Bucuresti si formatiunea Salvamont, din zona.

Competitia sportiva a fost dedicata Memorialului „Virgil Teodorescu”, precum si marcarii celor 135 de ani de existenta a Universitatii Nationale de Aparare „Carol I” Bucuresti. (I.P.)

Leave a Reply