Accident cu 5 masini, in Timisoara! O soferita in varsta de 31 de ani a intrat intr-o intersectie pe culoarea rosie a semaforului

O soferita grabita, aflata la volanul unui Opel, a trecut pe rosu la semafor din Timisoara si a provocat un accident in lant, miercuri dimineata, in zona unei intersectii de la marginea orasului. Femeia a izbit un autoturism in intersectie, iar apoi masina pe care a lovit-o a ricosat in alte 3 autoturisme, care asteptau pe contrasens la semafor.


In urma impactului, o femeie a ajuns la spital. Politistii au deschis dosar penal pentru vatamare corporala.

Accidentul a avut loc miercuri dimineata, intr-o intersectie din Timisoara. Impactul, in urma caruia au rezultat o victima si pagube materiale de mii de euro, a fost surprins de o camera de supraveghere.

„O femeie, in varsta de 31 de ani, a condus un autoturism pe strada Samuil Micu, iar la intersectia cu bulevardul Simion Barnutiu a intrat in coliziune cu un autoturism condus de un barbat, in varsta de 33 de ani, care circula pe bulevardul Simion Barnutiu, acesta din urma fiind proiectat in alte 3 autoturisme stationate in coloana formata pe portiunea de drum”, au transmis reprezentantii IPJ Timis.

In urma impactului, o femeie de 45 de ani a fost ranita si a ajuns la spital. Este vorba despre conducatoarea unui autoturism aflat in coloana stationata. Conducatorii auto au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Politistii au intocmit un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa. (V.E.)

Sursa foto: colaj camera de supraveghere

Leave a Reply