Conferinte despre bunastarea emotionala a angajatului, la „Saptamana PSI in companii”, la Iulius Town Timisoara (P)

Ce astepti de la o relatie apropiata? Cata incredere investesti intr-o relatie si ce faci atunci cand apar neintelegeri sau dezechilibre? Cum te porti fata de sefi sau colegi? Raspunsurile la aceste intrebari si la multe alte preocupari legate de conflictele in relatii si „jocurile psihologice” de la locul de munca le puteti afla la conferintele din cadrul „Saptamanii PSI in companii”, de la Iulius Town, saptamana viitoare. Accesul este gratuit, in baza unei inscrieri in prealabil.


United Business Center (UBC), componenta office a ansamblului mixt Iulius Town, continua seria evenimentelor dedicate celor care lucreaza in cladirile de birouri, cu o noua conferinta care sa le faca mintea mai clara si inima mai usoara.

„Saptamana PSI in companii” va avea loc in perioada 18 – 24 martie 2024, la Iulius Congress Hall si este organizata de Editura Trei si UBC, in parteneriat cu librariile Carturesti. Evenimentul este un raspuns la preocuparea constanta a angajatorilor cu privire la starea de bine a angajatilor. Accesul este gratuit, in baza unei inscrieri in prealabil aici.

Ce-ai vrea sa-ti ofere partenerul de cuplu sau cum ai vrea sa te trateze cel mai bun coleg de la serviciu? Cata incredere investesti in astfel de legaturi si ce faci cand apar neintelegeri sau dezechilibre in aceste relatii? Dar fata de sefi si alti colegi, cum te porti? Tinzi sa fii defensiv sau iti place sa intri in jocuri de putere? Despre nevoia de conectare, utilitatea conflictelor in relatii si „jocurile psihologice” de la locul de munca veti putea afla mai multe de la specialisti in psihoterapie si coaching.

Marti, 19 martie, de la ora 17:30, Ancuta Coman-Boldisteanu, psihoterapeut si trainer, va vorbi despre nevoia de conectare. Printre subiectele abordate se numara: cum se manifesta nevoia de conectare la varsta copilariei versus la varsta adulta; cum ne deconectam sau care este diferenta dintre o conectare sanatoasa si una nesanatoasa. Ancuta Coman-Boldisteanu face parte din echipa de formare din cadrul Institutului de Terapie Familiala si Practica Sistemica Areopagus si este autoarea cartii „Emotii in farfurie. Cum sa faci pace cu tine si cu farfuria ta”, publicata la Editura Trei.

Despre „jocurile psihologice” la locul de munca si dinamica ascunsa din spatele cuvintelor va vorbi, miercuri, 20 martie, de la ora 17,30, psihoterapeutul Alexandra Maritescu. Ce comunicam de fapt in plan psihologic, emotional, atunci cand la nivel social vorbim despre deadline-uri, task-uri, obiective, oportunitati de dezvoltare ? Cum putem trece de la jocurile psihologice la crearea unui mediu de lucru care stimuleaza curiozitatea, procesul de invatare si dezvoltare intr-un mod mai autentic?

Alexandra Maritescu are o experienta de peste 12 ani in recrutare, consultanta si traininguri si aduce pregatirea de psihoterapeut in domeniul organizational ca o resursa in imbunatatirea dinamicilor de grup si pentru crearea unui mediu de lucru umanizat.

Tema de joi, 21 martie, ora 17:30, este „oportunitatea conflictului in relatii”. Cristian Boldisteanu, psiholog, trainer si coach, va aborda subiecte precum: rolul emotiilor in conflict si cum ne pot ajuta sau sabota; cum parcurgem drumul de la blocaj la lucrul impreuna atunci cand apare un conflict in relatii; cum atingem maturitatea emotionala in gestionarea conflictelor la locul de munca si in viata personala.

Cristian Boldisteanu lucreaza cu echipe multidisciplinare internationale, manageri si antreprenori si sustine traininguri pe teme legate de sanatate emotionala, comunicare si leadership pentru organizatii. (Iulius Town)

Leave a Reply