Weekend pentru iubitorii LEGO®: o replica de 1,5 m inaltime a Turnului Eiffel, din peste 10.000 de piese, expusa in Iulius Town Timisoara (P)

La Iulius Town vei avea parte de un weekend in care poti sa te intorci pe taramul copilariei si sa redescoperi magia lucrurilor simple. Vino sa admiri unul dintre cele mai mari seturi realizate, de-a lungul timpului, din piese LEGO® – o replica a Turnului Eiffel, in cadrul expozitiei Brickenburg In My Town – Zilele Fanilor LEGO®. Inca mai ai timp sa vizitezi cele 170 de instalatii luminoase din cadrul The Glowing Garden. Iar daca esti in cautarea unei locuinte, te asteptam la Targul Imobiliar Timisoara TIT,  de la Iulius Congress Hall.


Cu o tematica speciala, focusata pe arhitectura si diverse mecanisme tehnice functionale si zone citadine construite din piese LEGO®, expozitia care i-a fascinat pe timisoreni la editiile anterioare revine in Iulius Town.

In perioada 15 – 17 martie 2024, in piateta Intersport, zeci de mii de piese LEGO® formeaza orase in miniatura pe care le poti admira. Vedeta expozitiei este replica Turnului Eiffel, unul dintre cele mai mari seturi realizate de-a lungul timpului din piese LEGO®, care masoara 1,5 m inaltime si este construita din nu mai putin de 10.000 de piese.

In continuare mai puteti vizita expozitia The Glowing Garden, unde peste 170 de instalatii luminoase transforma parcul Iulius intr-o feerie de culori si emotii. Pentru ca ne dorim sa te bucuri pe deplin de spectacolul de lumini, expozitia este deschisa zilnic, intre orele 16 – 22. Pretul unui bilet pentru adulti este de 35 de lei, 30 pentru copiii cu varste intre 3 si 18 ani si pensionari, iar pretul unui pachet destinat unei familii cu doi adulti si doi copii este de 120 de lei. Copiii cu varsta sub 3 ani beneficiaza de acces gratuit.

Sambata si duminica, in Iulius Congress Hall are loc Targul Imobiliar Timisoara TIT, unde sunt prezentate oferte imobiliare si solutii financiare pentru achizitionarea unei case sau a unui apartament. In prima zi, targul este deschis in intervalul orar 10 – 19, iar duminica, de la ora 10 pana la ora 18. Vino sa discuti cu specialisti in domeniu, care te vor ajuta sa iei cea mai buna decizie pentru tine!

Pe 17 martie 2024, comunitatea din Timisoara este invitata sa participe la un eveniment emblematic pentru oras: SportGuru Timisoara 21k. Kiturile de participare se vor ridica pe 16 martie, cu o zi inainte de cursa, de langa magazinul Sport Guru, situat la etajul 1 din Iulius Mall.

Teatrul de Papusi revine si pune in scena piesa „Aventurile unui pinguin”, duminica, de la ora 11 in food court-ul Iulius Town. Participarea este gratuita. (Iulius Town Timisoara)

Leave a Reply