Un nou partid pe esicherul politic din Timis! Lansare oficiala a filialei banatene a Partidului Romania Puternica (PRP), cu Ovidiu Szime in functia de presedinte

Nici nu s-a uscat bine cerneala pe demisia din AUR, care a fost depusa la partid in 8 februarie, ca Ovidiu Szime, fostul presedinte al AUR Timisoara, a si lansat o noua filiala politica in Timis.


Este vorba despre organizatia judeteana a Partidului Romania Puternica – partid nou-infiintat unde s-a „adapostit” chiar si fostul lider al politistilor din Romania, Dumitru Coarna, dupa plecarea precipitata din AUR – care a fost lansata, ieri, 16 martie,in cadrul unei intalniri sofisticate care a avut loc in sala de conferinte a hotelului Mercure.

Cel mai vizibil politician prezent la intalnire a fost Gelu Visan, fost PDL-ist de frunte in primii ani ai domniei lui Traian Basescu.

„Astazi am avut placerea si onoarea sa lansam in judetul Timis organizatia judeteana Timis a Partidului Romania Puternica. Multumesc presedintelui partidului domnul Gabriel Marin, doctor in economie, si domnului Gelu Visan, vicepresedinte pe organizare la nivel national, pentru sustinere si increderea.

Multumesc tuturor pentru sustinere si colegilor din echipa PRP Timis. Sorin Sirbu, presedintele organizatie locale Timisoara, avocat, un om cu o vasta experienta in domeniul juridic, vreau sa-i multumesc pentru increderea acordata. Multumesc tuturor! Uniti facem Timisoara Puternica!”, este mesajul transmis de Ovidiu Szime, presedintele PRP Timis. (Mare Ion)

Leave a Reply