Unic in Romania! „Find your greatness”, program de antrenament gratuit initiat de Smartfit, pentru o comunitate sanatoasa

Unic in Romania, programul „Find your greatness” ofera gratuit comunitatii sansa de a adopta un stil de viata sanatos, axandu-se pe echilibrul dintre minte, corp si spirit. Multi antrenori sustin ca in fiecare persoana exista un atlet, asteptand sa fie descoperit, daca sunt prezente vointa, interesul si suportul profesional necesar.


Acum, zeci de locuitori din Timisoara si Arad au oportunitatea de a pierde kilogramele in plus si de a redescoperi acest echilibru, prin intermediul unui program de antrenamente personale asistate de specialisti in nutritie si psihologie, o initiativa fara precedent in Romania.

„Find your greatness”, un program unic in Romania, vine in sprijinul comunitatii cu un program gratuit de antrenamente cu trainer personal, supervizate de un medic nutritionist si de psiholog, pentru a-i ajuta pe cei care vor cu adevarat „sa isi gaseasca maretia” si sa scoata la suprafata tot ce au mai bun.

Desfasurat pana acum la Timisoara, programul s-a extins anul acesta si in Arad.

„Demersul nostru are in vedere promovarea sanatatii prin sport si o alimentatie echilibrata, frumusetea unui corp ingrijit fiind un bonus, nu un obiectiv. Acest program este o contributie pentru comunitatea timisoreana si aradeana. Am vazut de prea multe ori cum sunt judecati oamenii cu probleme de greutate dar nimeni nu ii ajuta concret. Noi vom demonstra ca se poate realiza o schimbare in stilul de viata indiferent de cat de mare e numarul de kilograme in plus, ca nu e in regula sa traiesti cu dureri de spate, cu picioare umflate si cu o inima slabita”, arata Cosmin Sorban, initiatorul acestui program.

„Find your greatness” este un program holistic oferit gratuit celor care isi doresc cu adevarat o schimbare, menit sa le transforme participantilor vietile. Editia din acest an include 3 luni (martie – iunie) de antrenamente personalizate cu traineri cu expertiza din echipa Smartfit, consiliere psihologica pe toata perioada desfasurarii evenimentului, consiliere nutritionala cu un medic specialist si workshop-uri dedicate.

„Scopul programului „Find your greatness” este de a inspira participantii sa isi depaseasca barierele personale, sa adopte obiceiuri de viata sanatoase si sa redescopere un echilibru intre minte, corp si spirit”, transmit organizatorii.

Programul se adreseaza deopotriva femeilor si barbatilor cu surplus de greutate corporala care, astfel, au sansa de a pierde din kilogramele suplimentare, devenind mai sanatosi. Accentul in cadrul programului „Find your greatness” este pus pe schimbarea modului de viata si pe deprinderea unor cunostinte de alimentatie si viata sanatoase, prin intermediul specialistilor. Asa cum stiti, miscarea este esentiala pentru un corp sanatos, iar reducerea greutatii corporale, pentru rezultate reale, de durata, nu se realizeaza prin cure de slabire drastice, ci prin schimbarea alimentatiei.

 

Selectarea participantilor s-a facut printr-un proces atent, unde candidatii si-au exprimat dorinta de schimbare si au impartasit detalii privind starea lor de sanatate actuala, conditia fizica si provocarile psihologice cu care de confrunta. Ca atare, aceasta initiativa nu este doar un simplu eveniment, ci o calatorie de auto descoperire si imbunatatire, fara elementul competitiv.

**

Evenimentul „Find your greatness” intareste angajamentul Smartfit fata de imbunatatirea continua a calitatii vietii comunitatii locale si promovarea unui stil de viata sanatos, activ si echilibrat.

Smartfit reprezinta excelenta in fitness si bunastare, avand o istorie de peste 12 ani in crearea unei comunitati dinamice, motivate si sanatoase in Timisoara si Arad, prin intermediul unor evenimente inovatoare, programe personalizate si o echipa de profesionisti dedicati.

Pentru mai multe informatii despre eveniment si cum puteti participa sau sustine aceasta cauza, va invitam sa ne contactati la adresa de email alexavlad@smartfitstudio.ro

(Smartfit Timisoara)

Leave a Reply