Reteaua de apa si canalizare din Timis se extinde in mai multe comune! Contract in valoare de 48 milioane de lei semnat de Aquatim si Consiliul Judetean

Aquatim a semnat un contract care face parte din „Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apa si apa uzata din judetul Timis, in perioada 2014-2020”(cod SMIS 2014+ 125651), etapa a II-a, parte a Programului Dezvoltare Durabila.


Contractul se ridica la peste 48 milioane lei si presupune urmatoarele lucrari:

Gottlob – Extinderea si modernizarea Statiei de tratare a apei Gottlob, pentru alimentarea localitatilor Gottlob si Vizejdia.

Bobda – Cenei – Extinderea Statiei de tratare a apei Bobda, pentru alimentarea localitatii Cenei.

Satchinez – O noua statie de tratare a apei in Satchinez, pentru alimentarea localitatilor Satchinez, Hodoni si Barateaz.

Uivar – Extinderea si modernizarea Statiei de tratare a apei Uivar, pentru alimentarea localitatilor Uivar, Pustinis si Rauti.

Checea-Jimbolia – Extinderea Statiei de tratare a apei Jimbolia, pentru alimentarea localitatii Checea.

Sanpetru Mare – O noua statie de tratare a apei in Sanpetru Mare, pentru alimentarea localitatii Sanpetru Mare.

Banii sunt asigurati printr-un proiect european in valoare totala de 239,5 milioane de euro, din care 180,4 milioane fonduri nerambursabile de la UE, derulat de Aquatim, in cadrul caruia CJTimis este partener cofinantator.

Monitorizarea investitiei va fi efectuata de ADI Apa – Canal Timis al carui presedinte este Alexandru Proteasa, de asemenea vicepresedinte al Consiliului Judetean. (I.P.)

Leave a Reply