DOLIU in Baroul Timis! Avocata Angelina Tufariu, fost procuror general adjunct la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Timisoara, a decedat

Fostul procurer general adjunct de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Timisoara, Tufariu Angelina, cunoscuta pentru profesionalismul cu care si-a desfasurat activitatea in timpul mandatului de procurer general al Constantei Carstea, a decedat.


Anuntul funest a fost facut de conducerea Baroului Timis, in conditiile in care, din 2011, dupa pensionare, Tufariu Angelina a intrat in breasla avocatilor.

“Corpul professional al avocatilor din Baroul Timis si membrii Filialei Timis a Casei de Asigurari a Avocatilor sunt alaturi de colega noastra, doamna avocat Sanziana-Carmen Tufariu si de familia indoliata in aceste momente de grea incercare, pricinuite de trecerea la cele vesnice a mamei domniei sale, Angelina Tufariu. Vineri, 22.03.2024, incepand cu ora 18, va avea loc slujba de stalp si priveghiul la Casa Funerara din Cimitirul Eroilor – Timisoara, Calea Lipovei in spatele magazinului funer). Inmomantara va avea loc sambata, 23.03.2024, incapand cu ora 13,la Cimitirul Eroilor din Timisoara, Calea Lipvei. Dumnezeu sa o odihneasca in pace!”, este mesajul transmis de conducerea Baroului Timis.

Sincere condoleante familiei indoliate! (I.P.)

Leave a Reply