BREAKING! Atac armat intr-o sala de concerte din Moscova / Cel putin 12 spectatori au fost ucisi si alti 35 raniti UPDATE Peste 115 persoane au fost ucise, iar numarul victimelor este in crestere

Un atac armat a avut loc, in aceasta seara, intr-o sala de concerte din Moscova (Crocus City Hall), conform agentiei de presa de stat TASS. Cel putin 12 oameni au fost ucisi si 35 raniti de cel putin trei atacatori, care purtau costume de camuflaj. Din imaginile postate pe reteaua de socializare X, dar si din informatiile prezentate de utilizatori, ar fi avut loc si o explozie puternica.


Atacul terorist, cu impuscaturi si explozii, ar fi avut loc la un concert al trupei Picnic, pro-Putin, care se desfasura cu casa inchisa. Membrii trupei nu au fost raniti, conform canalului de Telegram al TASS.

Mai multe alte institutii media rusesti au raportat impuscaturile si au spus ca centrul comercial era in flacari. Un videoclip postat pe canalele aplicatiei rusesti de mesagerie a aratat coloane uriase de fum negru ridicandu-se deasupra cladirii, transmite Associated Press.

Publicatia The Moscow Times relateaza despre barbati imbracati in haine de camuflaj:

”Cel putin trei barbati imbracati de camuflaj au deschis focul la sala Crocus, o locatie populara pentru concerte din suburbiile Moscovei, a raportat agentia de presa de stat RIA Novosti. Cel putin 12 persoane au fost ucise si 35 au fost ranite, a anuntat canalul Baza Telegram, fara a oferi mai multe detalii”.

Potrivit datelor preliminare, impuscaturile ar fi provenit de la o mitraliera, conform Kommersant, care citeaza TASS. (I.P.)

UPDATE: Numarul victimelor ucise in atacul armat de langa Moscova a depasit 115, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei. Alte peste 100 de persoane au fost ranite. Atacul terorist a fost revendicat de ISIS.

Leave a Reply