VIDEO / Un barbat in varsta de 54 de ani si-a pierdut viata intr-un incendiu violent, care a izbucnit la o hala de depozitare din Recas

Pompierii militari de la ISU Timis au intervenit, azi-noapte, pentru stingerea unui puternic incendiu care a cuprins o hala de depozitare din Recas. Evenimentul a fost anuntat la 112 la ora 00,05, iar la fata locului au fost trimise efective si utilaje pentru stingerea focului.


„Au fost alertate de urgenta Detasamentele 1 si 2 de Pompieri Timisoara si Detasamentul de Pompieri Lugoj, iar la fata locului se intervine cu un efectiv de 25 pompieri, cu 4 autospeciale de stingere cu apa si spuma, o autospeciala de prima interventie si comanda, doua autospeciale de serviciu, o autoscara mecanica, o cisterna 30.000 l si un echipaj SMURD”, ne-a transmis purtatorul de cuvant al ISU Timis.

In sprijin au sarit si pompierii voluntari ai orasului Recas. La sosirea la locul interventiei s-a constatat ca incendiul se manifesta generalizat, pe o suprafata de aproximativ 600 mp, cuprinzând hala in intregime. Pompierii au lichidat incendiul dupa aproximativ 2 ore, iar in urma incendiului au ars mai multe materiale textile si mobilier.

Din nefericire, din interiorul halei a fost extrasa o persoana decedata. Conform IPJ Timis, victima este un barbat in varsta de 54 de ani. ”In cauza, a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de distrugere si ucidere din culpa”, a transmis IPJ Timis. (V.E.)

Leave a Reply