Tanara studenta la Medicina, injunghiata mortal de iubitul ei, student la Teologie! Tragedia s-a petrecut intr-un apartament din Timisoara

O studenta la Medicina a fost gasita moarta, intr-un apartament din Timisoara, unde locuia cu iubitul, sora si verisoara acestuia. Tanara, in varsta de 21 de ani, din Baia de Arama, judetul Mehedinti, a fost descoperita moarta de fetele care locuiau in apartamentul situat la etajul 6, in zona Garii de Nord, din Timisoara.


Cele doua tinere s-au intors, vineri dupa-amiaza, de la cursuri, dar au gasit usa incuiata si nu au putut intra. Au sunat-o pe prietena lor cu care locuiau, insa aceasta nu a raspuns. In cele din urma cele doua au reusit sa deschida usa si sa patrunda in interiorul apartamentului, iar pe pat, intr-una dintre camere si-au gasit colega moarta. Era intinsa pe pat, cu pete de sange pe bluza.

Au sunat imediat la numarul de urgente 112, iar politistii ajunsi la fata locului au inceput cercetarile, in timp ce cadavrul tinerei a fost preluat de medicii legisti, care au stabilit ca a fost ucisa cu mai multe lovituri de cutit. Vestea mortii tinerei a cazut ca un trasnet peste apropiati, mai ales ca aceasta nu era cunoscuta cu probleme psihice sau de sanatate.

Iubitul victimei, Mirel Dragomir, in varsta de 21 de ani, student anul 3 la Medicina si Teologie a fost dus la audieri. Va fi audiata si verisoara lui, studenta la Facultatea de Sport, anul 1. Locuia cu tanarul si cu sora acestuia.

“Viata e nedreapta, dar Dumnezeu ia doar oamenii buni langǎ EL… nu o sa te uit niciodata si o sa te iubesc vesnic! Drum lin catre stele, verisoara mea iubita!”, a scris verisoara victimei pe pagina sa de Facebook. (V.E.)

One thought on “Tanara studenta la Medicina, injunghiata mortal de iubitul ei, student la Teologie! Tragedia s-a petrecut intr-un apartament din Timisoara

  1. Este o tragedie neasteptata si cutremuratoare pentru familia si prietenii acestei tinere studente la Medicina. Sunt socata si intristata de vestea ca a fost gasita moarta in propria ei locuinta. Sper ca autoritatile sa gaseasca in curand persoana responsabila de acest act barbar si sa fie adusa in fata justitiei. In cazul unei astfel de tragedii, nu exista cuvinte care sa aline durerea celor afectati, insa dorinta noastra pentru justitie si dreptate este puternica. Dumnezeu sa o odihneasca in pace pe aceasta tanara studenta si sa le ofere putere si sprijin celor ramasi in urma sa faca fata acestei pierderi grele.

Leave a Reply