Accident cumplit pe centura ocolitoare a municipiului Caransebes. Unul dintre soferi a murit, iar alte sapte persoane sunt grav ranite

O persoana a murit si sase au ajuns la spital in urma unui accident rutier care a avut loc, duminica, pe soseaua de centura a municipiului Caransebes. In evenimentul rutier au fost implicate 3 autoturisme.


Accidentul a avut loc, duminica dupa-amiaza, pe Centura Ocolitoare a Municipiului Caransebes si s-a soldat cu decesul unei persoane si ranirea altor sapte.

Politistii au efectuat cercetarea la fata locului pentru stabilirea cauzelor si imprejurarilor in care s-a produs evenimentul. Traficul a fost restrictionat la locul producerii accidentului.

“Interventie la un grav accident rutier in care au fost implicate 12 persoane, aflate in 3 autoturisme, pe Soseaua de Centura a municipiului Caransebes. Pentru salvarea victimelor, la fata locului au fost mobilizate 4 echipaje de pompieri militari din cadrul Detasamentului Caransebes, cu 1 autospeciala de lucru cu apa si spuma, 1 autospeciala de descarcerare, 1 ambulanta pentru transport personal si victime multiple si 1 ambulanta SMURD, precum si 2 ambulante ale Serviciului Judetean de Ambulanta Caras-Severin.

In urma evenimentului au rezultat 7 victime, astfel:

  • in primul autoturism: 3 victime, dintre care 1 incarcerata (soferul), constiente si cooperante.

  • in cel de-al doilea autoturism 4 victime, dintre care 3 incarcerate, 2 constiente si 1 inconstienta (soferul).

Din nefericire, in ciuda eforturilor echipajelor, victima, un barbat in varsta de aproximativ 38 de ani, nu a raspuns manevrelor de resuscitare, medicul declarand decesul acestuia.

Celelalte 6 persoane, dupa ce au fost extrase si evaluate medical la fata locului, au fost transportate la spital pentru ingrijiri si investigatii medicale suplimentare.

In cel de al treilea autoturism se aflau 5 persoane, dintre care 2 minori, care nu au necesitat ingrijiri medicale”, potrivit ISU Caras-Severin. (V.E.)

Leave a Reply