SOS! Unul dintre liderii mafiei imobiliare din Timisoara, prezent la conferinta senatoarei Diana Sosoaca, de la Giroc

In acest sfarsit de saptamana, la Giroc a avut loc conferinta regionala a partidului SOS. E acel partid, al Dianei Sosoaca, cea care arunca invective la adresa Uniunii Europene si asupra tuturor celor care nu sunt de acord cu ea.


Ce a fost insa extrem de interesant la aceasta conferinta e faptul ca, printre simpatizantii din Hunedoara, Sibiu, chiar Constanta, in sala unde au avut loc lucrarile au fost vazuti o mare parte din membrii clanurilor tiganesti timisorene care, dupa 1990, au pus mana pe cladirile istorice din centrul Timisoarei, folosind teroare in randul proprietarilor care stateau in acele cladiri.

Vladimir Carpaci, zis Pipi, ajuns celebru dupa ce a evacuat o cladire a Spitalului de Copii din Timisoara, in anul 2013, a fost unul dintre oamenii importanti ai senatoarei. De-a lungul anilor, clanul Carpaci a fost implicat in diferite scandaluri de prostitutie, de trafic de persoane, de escrocherii, cladindu-si imperiul din afaceri necurate.

In rest, conferinta s-a desfasurat cu tot tacamul: poezie patriotica recitata de o fetita la intrarea senatoarei in locatia in care s-a desfasurat intalnirea, costume populare, multe pupaturi. Finalul partii in care au avut acces jurnalistii a fost apoteotic. Sosoaca a intrebat in sala: A mai ramas cineva nepupat?… (Caius Seracin)

Sursa: Giroceanu & Chisozeanu

Leave a Reply