Mesajul Politiei de Frontiera pentru SRI, la aniversarea a 34 de ani de la infiintare: “La multi ani celor mai ascultatori dintre noi!”

Ministerul Afacerilor Interne, dar si alte institutii au transmis urari inedite si mesaje cu subinteles catre Serviciul Roman de Informatii, structura care, la data de 26 martie 2024 implineste 34 de ani de la infiintare.


“La multi ani celor care nu sufla… un cuvant!”, este mesajul Ministerului Afacerilor Interne pentru Serviciul Roman de Informatii.

Postarea a strans mii de reactii si sute de comentarii si distribuiri.

“La multi ani, celor care nu sufla…. mai multe cuvinte!”, “La multi ani! “tacutilor”!!!”, “Sufla si ei… dar in iaurt! La multi ani, SRI!”, au scris romanii.

Politia Romana a scris, totodata, intr-o postare pe Facebook, un mesaj cu subinteles pentru SRI, la ceas aniversar: “Unii dintre ei chiar poarta uniforma. Viata e plina de surprize”.

Si Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta a transmis un mesaj pentru Serviciul Roman de Informatii. “Un singur lucru stim despre ei… astazi e ziua lor!”, a transmis IGSU, insotind mesajul de urmatoarea imagine.

“La multi ani celor mai ascultatori dintre noi”, au scris, pe Facebook, reprezentantii Politiei de Frontiera. (I.P.)

 

Leave a Reply