CCIA Timis, misiune economica in China! Targul de la Canton, cel mai vechi, cel mai mare si cel mai reprezentativ targ comercial din China (P)

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis organizeaza in perioada 13 – 23 octombrie 2024 o noua misiune economica in Republica Populara Chineza, de vizitare a Canton Import & Export Fair, editia 136/ faza I.


Targul de la Canton sau Targul de Import si Export, este cel mai vechi, cel mai mare si cel mai reprezentativ targ comercial din China care se desfasoara anual, in sezonul de primavara si toamna, incepand din 1957, in Guangzhou, al treilea oras din China ca putere economica si un important centru de cercetare si dezvoltare din zona Asia-Pacific.

Expozitia este un prilej de a identifica potentiali parteneri de afaceri si de a cunoaste cele mai noi realizari tehnologice ale firmelor chineze.

Domeniile de interes sunt: electrocasnice; produse electronice si electrice; echipamente de iluminat; resurse energetice noi; materiale si produse chimice; feronerie, scule;  masini si echipamente de prelucrare;  masini si piese mecanice; automatizari industriale; utilaje de constructii; masini agricole; vehicule cu energie noi si mobilitate inteligenta;  motociclete, biciclete; vehicule si piese de schimb pentru vehicule.

Misiunile economice organizate de CCIAT in China in perioada 2023-2024 se inscriu in agenda de lucru comuna convenita cu Ambasada R.P. Chineze in Romania, urmarea intalnirii Presedintelui CCIAT, Florica CHIRITA, cu Ambasadorul R.P. Chineze in Romania, in aprilie 2023. „Misiunea economica la Shanghai ne-a oferit prilejul de a identifica potentiali parteneri de afaceri, de a ne prezenta oferta de colaborare, precum si o excelenta ocazie de a cunoaste cele mai noi realizari tehnologice ale firmelor chineze, dar si a celor din intreaga lume”, au declarat participantii timiseni la intoarcerea in tara.

Costul participarii:

  • 3.100 Euro/pers. – pentru firmele membre ale CCIAT

  • 3.100 Euro/pers. + TVA – pentru firmele nemembre

Pachetul de servicii include:

Bilet avion Budapesta – Doha – Guangzhou – Hong Kong – Doha – Budapesta

Bilet tren Guangzhou-Hong Kong

Transferuri interne aeroport/ gara – hotel – aeroport

Cazare 8  nopti in hotel 4* cu mic dejun inclus

Asistenta si insotitor din partea CCIAT.

Informatii suplimentare si inscrieri la tel. 0721 784 445, e-mail: cculda@cciat.ro, Catalina Culda – consultant cameral. (CCIA Timis, Rodica Olinic)

Leave a Reply