Raul Olajos, contracandidatul lui Dominic Fritz la Primaria Timisoara! REPER si-a desemnat candidatii pentru alegerile locale

Filiala Timis a Partidului Reinnoim Proiectul European al Romaniei (REPER) si-a desemnat, pe baza votului membrilor, candidatii pentru alegerile locale din 9 iunie. Pentru Primaria Timisoara, candidatul propus este Raul Olajos, actualmente consilier judetean, fost presedinte al PLUS si co-presedinte al USR-PLUS Timis. Acesta are o experienta de peste 20 de ani in management si de peste 10 ani de expertiza financiar-contabila, inclusiv pentru dosare instrumentate de DNA sau DIICOT.


Lansarea candidaturii va avea loc pe 21 aprilie, ocazie cu care vor fi prezenti si copresedintii de la nivel national – europarlamentarii REPER Dragos Pislaru si Ramona Strugariu.

Lista de consilieri locali din Timisoara este deschisa tot de Raul Olajos, iar ordinea urmatorilor noua este: Bianca Luca (arhitect, antreprenor si consilier judetean), Andrei Mester (Project Manager si consilier local), Patricia Blidariu (arhitect), Harry Müller, Daniela Lacatusu, Flavius Gligor, Arabela Stoicanescu, Razvan Lucian Catau si Diana Maftei.

De asemenea, pentru Primaria Lugoj, REPER o propune pe Anca Micsa-Oprea, actualul city manager al municipiului de pe Timis si copresedinte al REPER Timis.

Cristian Raduca, cel de-al doilea copresedinte judetean REPER si fost consilier local, este candidatul pentru Primaria Sag, iar la Dumbravita va intra in cursa electorala Radu Vladescu, actual consilier local, gemolog de profesie si antreprenor.

Pe langa aceste localitati, partidul va avea liste de consilieri locali in Sanmihaiu Roman si Bogda. Pentru Consiliul Judetean Timis, REPER propune o lista deschisa de cei doi copresedinti – Cristian Raduca si Anca Micsa-Oprea, urmati de Danut Petrisor Tamas (actual consilier judetean).

Candidatii REPER au fost validati vineri, 29 martie, si de catre Biroul National al partidului. (REPER Timis)

Leave a Reply