Alianta Timisoara Universitara organizeaza a II-a editie a targului educational ”Timisoara – ATU pentru educatia ta”

Alianta Timisoara Universitara si Inspectoratul Scolar Judetean Timis revin in atentia liceenilor cu cea de-a doua editie a targului educational “Timisoara – ATU pentru educatia ta”. Evenimentul este dedicat elevilor din clasele XI-a si a XII-a din regiunea de vest a Romaniei si va avea loc vineri, 5 aprilie 2024, incepand cu ora 09, la Timisoara Convention Center, situat pe strada Marasesti nr. 1-3.


La acest eveniment, cele patru universitati timisorene, respectiv Universitatea de Stiintele Vietii „Regele Mihai I” din Timisoara, Universitatea de Medicina si Farmacie „Victor Babes” din Timisoara, Universitatea Politehnica Timisoara si Universitatea de Vest din Timisoara, isi vor prezenta oferta educationala pentru anul universitar 2024-2025.

In intervalul orar 09 – 18, tinerii interesati de continuarea parcursului lor educational vor putea afla mai multe despre programele academice, facilitatile disponibile si oportunitatile de dezvoltare oferite de cele patru institutii de invatamant superior din Timisoara. De asemenea, acestia vor beneficia de sesiuni de consiliere pentru orientarea lor profesionala.

Dupa succesul inregistrat la prima editie, cand mii de elevi au participat la targ pentru a explora oferta educationala a universitatilor, Alianta Timisoara Universitara (ATU) continua sa promoveze educatia si formarea profesionala in regiune, oferind un cadru propice pentru interactiunea intre elevi si universitati. (Universitatea de Stiintele Vietii „Regele Mihai I” din Timisoara)

Leave a Reply