Legislatia in constructii actualizata 2024, in dezbatere la CCIA Timis / Seminar sustinut de sefa Inspectoratului Judetean in Constructii Timis

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, in colaborare cu Inspectoratul Judetean in Constructii Timis, sub egida Inspectoratului de Stat in Constructii, organizeaza in data de 18 aprilie 2024, ora 11, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din B-dul Eroilor de la Tisa nr. 22, Sala Banat (etaj I) un nou seminar de informare privind aspecte ale legislatiei in vigoare in domeniul constructiilor.


Evenimentul se adreseaza cu prioritate companiilor din domeniul constructiilor, dezvoltatorilor imobiliari, institutiilor si organizatiilor implicate in dezvoltare urbana, primariilor locale, oricaror antreprenori interesati.

Teme abordate in contextul Legii nr.10/1995 privind calitatea in constructii si al altor acte normative:

Proprietatea

Post receptie si garantie

Calitatea in constructii referitor la instalatii

Sesiune de intrebari si raspunsuri

Seminarul este sustinut de Vergina Popescu, inspector sef judetean Inspectoratul Judetean in Constructii Timis

Participarea este gratuita.

Inscrierea la eveniment se face prin completarea formularului de participare, accesand link-ul: https://www.cciat.ro/formular/index.php?cdx=dc7

Termen de inregistrare:  12 aprilie 2024.


Informatii suplimentare si/sau inscrieri la tel. 0722 503 138, e-mail: rolinic@cciat.ro, Rodica Olinic – consilier Relatii Publice/ CCIAT.

(CCIA Timis, Rodica Olinic)

Leave a Reply